Gentofte hænger i en tynd tråd – udsalg kan være i gang

Foto: Bluelinemedia.dk

Rygterne har verseret siden Final4-weekenden: Gentofte Stars’ eksistens i Metal Ligaen hænger i en tynd tråd. Så tynd, at klubben mangler en million kroner for at kunne gennemføre sæsonen. 

Det skriver klubben i en pressemeddelelse. 

– Efter den store succes sidste sæson, hvor holdet gik hele vejen til finalerunden og endte med sølvmedaljerne om halsen oplevede Gentofte Stars en markant stigende interesse for klubbens eliteprojekt. Gentofte Stars blev hurtigt (og er fortsat) kommunens største ambassadør, lyder det. 

– Kampene i Gentofte Skøjtehal blev udsolgt og både nye og gamle fans kom til undervejs, så både optimismen og spillet på banen var på alles læber i marts og april 2017 – men bagsiden af sølvmedaljerne har vist sig at være fyldt med store problemer for Gentofte Stars, skriver Stars. 

Det betyder ifølge Faceoff.dk’s oplysninger, at samtlige Gentofte-spillere har fået at vide, at de har mulighed for at søge ny klub for resten af sæsonen, og allerede nu har en del andre klubber forespurgt sig på Gentoftes profiler. 

Der er næppe tvivl om, at ikke mindst flere af de finske profiler hos Gentofte Stars er interessante i andre danske – og måske udenlandske klubber. Hvis ikke Stars altså redder sig i sidste øjeblik. 

Gentofte Stars skriver yderligere om problemerne: 

– Mange af de private personer og virksomheder, som i foråret 2017 tilkendegav deres økonomiske støtte til Gentofte Stars, har efterfølgende ikke indfriet aftalerne, og det har nu bragt eliteholdets eksistens i spil – lige nu mangler vi godt og vel 1 million for at kunne sikre eliteishockeyen i Gentofte.

– Vi har gennem hele sæsonen fået nye virksomheder med i vores Erhvervsklub, og der er også kommet en række nye sponsorer til klubben i denne sæson, men desværre har alt for mange ikke kunne levere på de aftaler der har været.