Gentofte forlænger med André Pison og Nikolaj Zorko

Foto Ian Nielsen

En af sidste sæson positive overraskelser i Metal Ligaen var Gentofte Stars-forwarden André Pison, der straks avancerede til assisterende kaptajn i klubben.

Pison imponerende ikke mindst med sin gode fysik og arbejdsiver og var indimellem også målfarlig på de rette tidspunkter. Han endte med otte og ni assister og spillede 62 kampe for Stars i fjor efter hjemkomsten fra et længere ophold i Nordamerika.

Nu har han skrevet ny kontrakt med Gentofte Stars, oplyser træner Karsten Arvidsen til Faceoff.dk.

– Han udfyldte sin rolle som assisterende kaptajn til perfektion, og jeg er stolt over, at André Pison har valgt at forsætte sin udvikling som han og klubben er i gang med. Han har den rigtige ærgerrighed og indstilling og er også en vigtigt del af vores omklædningsrum. Jeg glæder mig meget til at fortsætte samarbejdet, siger Karsten Arvidsen.

Også Nikolaj Zorko, der i fjor til Gentofte fra Rødovre og satte sig fast som nøglespiller i Stars’ tredjekæde, er klar for Stars.

–  Vi forventer, at Zorko tager et step yderligere op i sin udvikling næste sæson. Han tog gode skridt i sidste sæson og viste en ærgerrighed og vilje, som gør, at jeg glæder mig over at have ham på holdet i næste sæson igen, siger Karsten Arvidsen.