Gentofte arbejder på at komme tilbage i Metal Ligaen

Foto: Bluelinemedia.dk

Gentofte Stars måtte efter sidste sæson forlade Metal Ligaen, da klubben ikke fik licens til at fortsætte i landets bedste række, men allerede fra den kommende sæson giver klubben den et skud igen.

Den mangeårige holdleder Ole Larsen mere end antydede, at det var tilfældet i vores Retro-historie for nylig, skrevet af Peter Fredberg. Larsen sagde: 

– Der blæser positive vinde over Stars. Sportsligt og økonomisk. Der er ikke flere skeletter i skabene. Vi har organisationen på plads og kan tilbyde spillerne samme vilkår som eliteserieklubberne. Spillerne skal ikke tænke på andet end at spille ishockey. Jeg glæder mig til vores comeback i Metal Ligaen

Og nu bekræftes det fra officielt hold på Gentofte Stars’ Facebook-side, hvor man skriver følgende: 

– Sidste dag på året. Meget har vi alle været igennem i 2018. Godt som mindre godt, tager vi det som en positiv proces, til et nyt og godt 2019. Vi skal nu i Stars Erhvervsklub Elite søge om optagelse i Ligaforeningen. Det finder sted her i januar 2019.

– Efterfølgende skal der senest 1. April søges om ligalicens til Metal Ligaen sæson 2019/20.  Vi tror og satser målrettet på, at dette falder på plads, så vi igen er at finde i den bedste liga næste år, lyder det. 

Gentofte Stars kan altså blive et nyt “10. hold” i Metal Ligaen i den kommende sæson, men skal både godkendes af licensudvalget og de øvrige klubber i Ligaforeningen, før det bliver tilfældet.