GARTH MURRAY FORTSÆTTER som cheftræner i Aalborg

Et nyt navn er faldet på plads i trænerkarrusellen i Metal Ligaen. Garth Murray fortsætter som cheftræner for Aalborg Pirates i den kommende sæson, fortæller klubben i en pressemeddelelse. 

– Garth Murray har opbygget sig en solid erfaring gennem de to sidste sæsoner og rejsen ombord på piratskibet startede i guldsæsonen, hvor den tidligere guldtræner Brandon Reid fik ham med om bord, skriver Pirates.

Garth har en lang og flot karriere i det nordamerikanske med 116 kampe i NHL og 473 AHL-kampe, hvor karriereren tæller prominente hold, som New York Rangers, Montreal Canadians, Florida Panthers og Phoenix Coyotes

– Garth er en moderne træner, hårdtarbejdende og har et godt tag i spillerne. Han er stærk i sine budskaber, entusiastisk og med stor erfaring fra de største og bedste træningsmiljøer i verden. Som spiller, kom holdet altid først – og det mærker alle omkring ham med det samme, siger sportschef Ronny Larsen i pressemeddelelsen. 

Garth Murray har siden sin ankomst til Aalborg Pirates haft en rolle først som assistent sammen med Brandon Reid. Derefter som “second assistant” til Jason Morgan samtidig med en rolle for amatørafdelingen i forhold til overgangen mellem 1. div/U20 og eliteholdet. Han har derfor en dybdegående forståelse af alle facetterne omkring klubben og den sportslige masterplan, lyder det fra Pirates.

– Garth har hele tiden haft ambitioner om at blive head coach og har ydmygt arbejdet og uddannet sig siden ankomsten for godt to år siden til Aalborg Pirates. Garth er enormt vellidt hos spillerne – både hos de unge og de veletablerede spillere. De ser op til ham, og der er stor respekt omkring hans strategier og tilgang til arbejdet. Ingen tvivl om, at spillernes opbakning til Garth også har spillet en stor rolle i ansættelsen, siger administrerende direktør Thomas Bjuring.