Gamecenter: Herlev-Gentofte

Før kampen: Endnu en skæbnekamp for Herlev, der synes at skulle hente alle point hjemme i DFDS Seaways Arena. Eagles får notoriske klø på udebane, mens Fagemos mandskab for øjeblikket synes at kunne presse alle hold på hjemmebane. Men der skal en solid indsats til for at presse velkørende Gentofte Stars i aften.

I hvert fald mere end det Herlev viste i tirsdagens kamp i Aalborg, hvor holdet ikke var i stand til at presse bundkollegerne i mere end enkelt periode. Oveni det har Herlev fået nye skadesproblemer, i det Tuomas Muhonen sandsynligvis er ude en uges tid eller to med en forstrækning, han pådrog sig i Aalborg.

Men finnen er i hurtig bedring, og hvem ved, om han bliver klar i sidste øjeblik? Conny Strömberg var ikke med i Aalborg, og i Herlev-lejren vil man ikke ud med, om svenskeren er blevet fit og frisk igen.

For Alexander B. Jensens vedkommende – han var på tryout før landsholdspausen – vides det ikke, om han kommer til at forlænge kontrakten. Han skulle dog ikke være med i aften.

Gentofte spillede en forrygende anden periode mod Rungsted, men havde problemer med at holde fast i de sidste 20 minutter og tabte derfor “Slaget om Strandvejen”.

Det lægger dog næppe en dæmper på den optimisme, der pt. hersker hos Karsten Arvidsens mandskab. Men vigtigt er det, hvorvidt Cody Kunyk kommer med ind i truppen igen. Han var ikke med mod Aalborg, og hans deltagelse vil stensikkert give Stars et ekstra løft.

Holdene: Kunyk altså tvivlsom hos Gentofte, mens den liste tæller Strömberg og Muhonen i Herlev-lejren. Alle markante spillere.

Hold øje med: Mikkel Ankjær synes at udvikle sig til en afgørende målscorer hos Herlev. Odenseaneren har stået for en point på det seneste og er måske ved at finde den form, der for nogle år siden gjorde ham til mere end gennemsnittet af unge spillere i Metal Ligaen. Hos Gentofte Stars spiller slovakken Dominik Kadura meget fornuftige kampe på blå linje – samtidig med, at han er giftig i offensiven.