Game center: SønderjyskE-Odense

Før kampen: Det er ikke længe siden, SønderjyskE snuppede en 4-2-sejr efter en tæt kamp i Odense, hvor fem af seks mål blev scoret i powerplay. Her er begge hold ganske kompetente, så mon ikke både Ceman og Gratton har det emne på dagsordenen op til kampen?

Fynboerne vil gerne være det første hold, der stjæler alle tre point fra SønderjyskE i en Metal Liga-kamp, siger Odenses assisterende coach Mads True i dagens udgave af Fyens Stiftstidende. Og han roser i øvrigt målmand Tadeas Galansky, som har været en lidt overset nøglespiller på Bulldogs-holdet.

Galansky var for eksempel manden bag Bulldogs 1-0-føring efter 20 minutter mod Herlev tirsdag aften. En kamp som endte med en regulær nedsabling af Eagles-mandskabet. Odense vandt som bekendt 9-1.

– De sidste mange kampe har Galansky stået rigtig godt. Også de kampe, hvor vi har lukket flere mål ind. Man kan ikke klandre ham for noget. Man kan se, hvor mange skud han har haft imod sig. Han er en ung spiller, og det har måske krævet lidt mere tilvænning for ham at indfinde sig på holdet, siger Mads True til Fyens Stiftstidende.

SønderjyskE er opildnet af den fine kamp mandag aften, hvor de forsvarende mestre kneb sig til en 3-2-sejr over Esbjerg. Ikke mindst efter 40 gode minutter af Joni Myllykoski. Finnen viser sin klasse gang på gang, og det er efterhånden bevist, hvor vigtig en brik han var for SønderjyskE efter sin ankomst til Danmark i fjor.

Holdene: Mads Lund ser ud til at være klar for SønderjyskE, efter den skade, han pådrog sig i kampen mod Esbjerg. Til gengæld var Anders Førster og Nikolaj Carstensen ude. Hos gæsterne skulle der være fuldt hold.

Hold øje med: Cory Quirk er en konstant trussel for modstanderen – også selv om han spiller med gitter. To matchafgørende mål mod Esbjerg i mandags. Han er oppe i en direkte duel med Metal Ligaens topscorer Dale Mitchell, der scorede hele fire gange mod Herlev tirsdag aften. Virkelig to profiler, der tørner sammen.