Game center: SønderjyskE-Herning

Der bliver lynhurtig mulighed for revanche for Herning Blue Fox, når det i eftermiddag gælder anden omgang af dobbeltslaget mod de forsvarende mestre fra SønderjyskE. I begivenhedernes centrum står naturligvis Mario Simioni, der vender tilbage til sin gamle hjemmebane, SE Arena, for første gang siden han forlod klubben i foråret 2013.

Fredag aften mødte Simioni for første gang sin gamle klub, der vandt i straffeslag efter en jævnbyrdig kamp. Det er – med få undtagelser – sædvanen, når de to hold tørner sammen, og mon ikke også man må forvente en tæt affære i eftermiddag.

Efter en tøvende start på sæsonen, har Blue Fox Herning forbedret spillet i de seneste kampe.

– Vi er klart blevet bedre end i de første kampe. Spillet hænger bedre sammen. I aften dominerede vi i spillet 5-5 mod SønderjyskE. Det kan vi godt være tilfredse med, sagde Blue Fox-kaptajn Daniel Nielsen til Herning Folkeblad efter kampen fredag.

– Jeg synes, vi skal arbejde ekstremt hårdt for vores mål, men forhåbentligt vender det også, så pucken lidt nemmere går i mål, konstaterede han videre.

Holdene: Der er ikke meldt om skader hos SønderjyskE, mens Jordan George hos Blue Fox havde problemer i kampen fredag. Er han væk vil det være et stort tab for midtjyderne.

Hold øje med: Det er ikke kun Mario Simioni, der vender hjem for SønderjyskE, også unge Daniel Nielsen spiller på sin gamle hjemmebane. Hos SønderjyskE plejer Thomas Spelling altid at være ekstra motiveret, når han møder sine gamle holdkammerater fra det midtjyske.