Game center: SønderjyskE-Herlev

Før kampen: Man kan næppe finde en større favorit end i aften i SE Arena, hvor SønderjyskE tager imod Herlev. Det er ikke blot nummer et mod nummer sjok i Metal Ligaen, det er også en returkamp fra i tirsdags, hvor SønderjyskE uden de store problemer vandt med 5-1 uden de store problemer.

Oveni i det hele har Herlev endnu ikke formået at score et eneste point på udebane i sæsonen hidtil.

Det eneste, der taler for Herlev, er at forstadskøbenhavnerne i sæsonpremieren faktisk var tæt på at hente point i SE Arena, hvor de forsvarende mestre blot vandt 1-0 i en helt tæt kamp.

– Vi må ikke tro at kampen i morgen bliver let, for Herlev har et godt hold og vi må ikke undervurdere dem. Vi skal fortsætte stilen fra den sidste kamp, vi skal spille smart og tænke ishockey som vi gjorde i tirsdags. Nogen gange er det simple spil det rigtige, og det aspekt løste vi godt i sidste kamp, siger SønderjyskE-træner Dan Ceman til klubbens hjemmeside.

Han havde indsat en regulær bomberkæde med Cory Quirk, Thomas Spelling og PJ Fenton i tirsdags, og mon ikke den formation bliver indsat for hjemmeholdet i aften igen?

I Herlev tror man – trods den lidt håbløse situation i bunden – stadig på slutspillet.

– Spillertruppen og os fra organisationen holdt i sidste uge møde, og gav hinanden håndslag på, at vi alle vil tage ansvar og yde den indsats, der skal til for at nå i slutspillet, siger Nicolai Flindt, sportslig ansvarlig i Herlev, til Herlev Bladet.

Hold øje med: P.J Fenton scorede hurtigt i tirsdags og mon ikke han er opsat på at fortsætte foran hjemmepublikummet i aften? Hos Herlev kræver det stærkt, defensivt arbejde af backerne, hvis der skal hives en overraskelse hjem.

Holdene: Der meldes ikke om ændringer hos nogen af holdene, der begge stillede med fuldt mandskab i tirsdags. Spørgsmålet er, om trænerne finder på omstillinger i kæderne.