Game center: SønderjyskE-Gentofte

Før kampen: Hverken SønderjyskE eller Gentofte har spillet særlig godt på det seneste. Sønderjyderne er i angrebsmæssig krise, og fik kun et enkelt mål ud af en god del skud i Rungsted i søndags, og Dan Cemans tropper har i det hele taget været igennem det største formdyk i løbet af sæsonen.

Nøjagtig som aftenens modstander i øvrigt. Senest de to hold mødtes, vandt SønderjyskE 2-1 i Gentofte efter straffeslag.

– Vi er inde i en ”slump”, og det eneste, som vi kan gøre, er at arbejde hårdt for at komme tilbage på sporet. Det gælder om at komme ”back to basics”, siger SønderjyskE-træner Dan Ceman til klubbens hjemmeside.

– Jeg har set kampen fra i søndags igennem på video, og vi var tre gange så meget i offensiv zone som Rungsted, men vi har lige nu svært ved at lave mål. Vi kan kun knokle videre for at få det vendt. Forhåbentlig sker det allerede tirsdag aften, siger Ceman.

Gentofte kommer med en endnu ringere form end SønderjyskE, og har faktisk kun fået fem point i de sidste ni kampe. Lige nu skal Karsten Arvidsens mandskab prise sig lykkelig for et tungt forspring ned til Herlev og Aalborg under stregen.

Søndagens kamp i Odense var dog fornuftig og bød på spillemæssig fremgang, og det var kun en stærk Galansky i Odense-målet, der forhindrede, at kampen blev helt tæt.

Hold øje med: Gentoftes Roberts Jekimovs var bedste mand i Odense søndag, og letten er en evig, offensiv trussel hos Stars. SønderjyskE har haft problemer med at score, og spiller ikke særlig direkte for tiden. Mon ikke Dan Ceman beordrer skud, skud og atter skud?

Holdene: To gange Anders, Overmark og Førster, er tvivlsomme hos SønderjyskE, mens Gentofte i søndags stadig manglede både Cody Kunyk og Luis Blak Olsen.