Game center: SønderjyskE-Frederikshavn

Før kampen: Det her bliver en god match. I SE Arena og for tv-seerne derhjemme. Metal Ligaens nummer et og to mødes, og begge hold kommer med gode sejre i bagagen.

Sønderjyske vandt 3-2 hos Rødovre i en svær og tæt udekamp, mens Frederikshavn skød Herlev i sænk hjemme i Scanel Hockey Arena. 11 mål i en og samme kamp hører til sjældenhederne.

– Jeg tror, det bliver en typisk topkamp, hvor begge mandskaber står rigtig godt i banen, og forsøger at minimere sine fejl. Det der så kan gøre at kampen falder ud til vores fordel er, at vi kommer til at tage færrest udvisninger og forhåbentlig har et stærkt og knivskarpt powerplay, siger SønderjyskE-backen Anders Overmark i et interview med FACEOFF-online.dk – du kan læse mere Overmark senere i dag.

SønderjyskE har 15 point hjemme i seks kampe, mens Frederikshavn i år har vist sig uhyre stærk på fremmed is. Nordjyderne har ikke tabt i ordinær spilletid endnu på udebane og står med flotte 17 point i syv kampe, når holdet har været med bussen på langfart.

Hold øje med: Cory Quirk er red and hot for øjeblikket og næsten notorisk tomåls-skytte for SønderjyskE, senest i Rødovre. Hos Frederikshavn er kampen i aften virkelig en lakmustest for målmand George Sørensen. Han kommer formentlig under pres i perioder i aften.

Holdene: SønderjyskE formentlig stadig uden Daniel Hansen og Nikolaj Carstensen. Frederikshanv havde den luksus at have fuldt hold i 11-2-sejren over Herlev.