Game center: SønderjyskE-Frederikshavn

Før kampen: Efter to hårde kampe fredag og lørdag må det være nogle halvtrætte frederikshavnere, der ankommer til topopgøret i Vojens, der spilles 20:30 i aften og naturligvis transmitteres direkte på TV2 Sport, som det er traditionen med mandagskampe.

Til gengæld må White Hawks-spillerne være mentalt på toppen efter sejren lørdag aften i Esbjerg, hvor nordjyderne sikrede sig adgang til Metal Cup-finalen i overtid. Og den skal endda spilles på hjemmebane i det nordjyske.

Men der er ingen tvivl om, at Frederikshavn med en del skader i truppen kommer til at blive presset hårdt på bredden i aften i SE Arena mod et hjemmehold, der gennem længere tid har haft problemer med at score mål.

JydskeVestkysten tager problematikken op i optakten i dagens avis.

– Vi har kigget meget på vores position foran målet, for når man ikke scorer i en periode, så går man ikke til målet godt nok, og der var en periode, hvor vi ikke kom frem til chancer nok. I de sidste syv kampe har vi genereret chancer langt flere chancer til vores topspillere, og på et tidspunkt må de begynde at gå ind, siger SønderjyskE-træner Dan Ceman, der glæder sig over at have fået Darcy Zajan ind i stedet for svenske Jonas Johansson.

– Zajac spiller lidt mere vores spil. Vi spillede ikke vores bedste mod Rødovre (fredag aften), men vi havde chancer nok, så vi skal bare score mål, og her kan Darcy hjælpe. Vi arbejder stadig med at se, hvor han passer bedst ind i kæderne, siger Dan Ceman til Jydske Vestkysten.

Holdene: SønderjyskE mangler Søren Dau og Tyler Gotto, mens nordjyderne i lørdags spillede uden Emil Birk, Mads Bech, Marcus Olsson og Sebastian Svendsen.

Hold øje med: Colin Vock har været blændende gennem den seneste måneds tid og fremstår for øjeblikket som hamrende målfarlig hos Frederikshavn. Hos SønderjyskE mangler en mand som Kim Lykkeskov stadig at få hul igennem til mål.