Game center: SønderjyskE-Aalborg

Før kampen: Aalborg kommer til SE Arena med stor optimisme efter 6-2-sejren tirsdag over Herlev. Og da nordjyderne senest mødte SønderjyskE, blev de forsvarende mestre presset helt til det sidste. I fjor havde Aalborg Pirates godt fat i sønderjyderne, så hvorfor skulle vi ikke kunne få en god match i aften.

Fem mål scorede Olle Liss i tirsdag, så svenskeren holder SønderjyskE-bænken formentlig et ekstra øje på, når det går løs. Men han vil gerne se andre kæder levere mål også.

– Det er vigtigt at få gang i vores andre kæder, så det ikke kun er Nicolai Meyers og min kæde, der scorer point. Det betyder meget for os som hold, at der er flere end én, der kan score, siger Olle Liss til Nordjyske.

Når vi spiller efter vores gameplan, så kommer de gode præstationer af sig selv. Vi spiller rigtig godt i dag, og vi holder vores aftaler. Det er det, der får os til at kravle længere og længere op i tabellen, tilføjer.

Hos SønderjyskE ser det ud til, at den nye mand PJ Fenton kommer til at spille sammen med Henrik Nielsen og Scott Campbell, skriver Nordschleswiger.dk.

– Han er i god form rent fysisk, men ikke i topform. Han har fået hård træning de sidste to uger, men mangler at få kampe i benene. På længere sigt forventer vi meget af ham, men vi kan ikke forvente, at han leverer toppræstationer fra start. Det vil tage nogle kampe, siger træner Dan Ceman om sin nye mand til Nordschleswiger.dk.

Holdene: SønderjyskE naturligvis med føromtalte PJ Fenton, mens Aalborg i kampen mod Herlev i tirsdags spillede uden den normale kaptajn Daniel Madsen. Han skulle dog være tilbage. Sønderjyderne havde inden pausen backen Daniel K. Hansen, spørgsmålet er, om han er tilbage.

Hold øje med: Scott Campbell har huseret kraftigt i SønderjyskE’s anden- og tredjekæde i løbet af sæsonen, mon ikke han bliver løftet yderligere sammen med Fenton? Hos Aalborg hviler øjnene naturligvis på Olle Liss efter svenskerens fem mål tirsdag aften.