Game center: SønderjyskE-Herning

Foto: Jan Korsgaard

Før kampen: Klar til klassiker direkte på TV2 Sport, hvor SønderjyskE tager imod Herning. Mon ikke vi skal forvente op til 4000 tilskuere i SE Arena. Nu melder sulten sig formentlig for alvor hos det sønderjyske publikum frem mod slutspillet, og en kamp mod ærkerivalerne fra Midtjylland og eks-træner Mario Simioni er altid noget, der kan tænde supporterne i Vojens.

Herning-spillerne kommer formentlig fra en hård uge efter den ærgerlige indsats mod Odense i mandags, hvor en miserabel tredje periode kostede fire mål imod og et stort nederlag på hjemmebane. Det efterlod en utilfreds Mario Simioni, og det er slet ikke usandsynligt, at han har kørt sine gutter temmelig hårdt tirsdag og onsdag.

Så mon ikke det bliver et strammere og mere disciplineret Herning-hold, der træder op i aften? Der er heller ikke noget mere motiverende for Blue Fox end en match mod SønderjyskE, og det er fremme foran SønderjyskE’s mål, at Herning skal vise mere vildskab, end det var tilfældet i mandags.

Og så er det spændende, om Jerred Smithson er klar. Savnet af den rutinerede NHL’er synes at være temmelig stort.

SønderjyskE kommer fra en 6-3-sejr i Aalborg som endte med at blive en blandet landhandel, eftersom som sønderjyderne efter en 6-0-føring efter første periode gik helt ned i kadence og tillod Aalborg tre mål i de sidste to periode.

– Herning spiller mange tætte kampe, og ofte er det enkelt mål, som afgør sejr eller nederlag. Og så er de kendt for deres hårde arbejde. Det bliver en intens kamp, siger den nyeste SønderjyskE-forward, Antti Hölli til soenderjyske.dk.

Han har endnu har sit første mål til gode i den lyseblå trøje.

Holdene: Herning var uden Jerred Smithson og Thomas Vilstrup Andersen i kampen mod Odense, mens SønderjyskE formentlig kun savner Søren Dau, der skulle være ude for sæsonen.

Hold øje med: Der skal scores mål hos Herning, men hvem skal gøre det. Justerer Mario Simioni i kæderne, for ellers er det naturligvis oplagt, at kæden med Frank, Degn og George skal stå for målene for Herning. Hos SønderjyskE venter man stadig på mere fra Darcy Zajac, der fylder fornuftigt, men ikke har holdt den kadence i produktionen, som han begyndte med i de første kampe.