Game center: Rungsted-Rødovre

Før kampen: Der er lagt op til en både hed og festlig aften i Saxo Bank Arena, hvor alle sejl er sat til for at give publikum og tv-seerne en festlig aften.

Inden kampen hyldes Per Holten Møller for et – foreløbig – storslået ishockeyliv og bliver officielt indlemmet i dansk ishockeys Hall of Fame. Og hvad er mere passende i den anledning, end at Holten Møller selv står i boksen for Rungsted mod et andet Hall of Fame-medlem, Jesper Duus, Rødovre.

Og tredjemanden i aftenens trænerspænd, Olaf Eller, må vel også et eller andet sted være på spring til den fine hæder.

Begge hold sejler op og ned i formkurven og både Rungsted og Rødovre leder efter fodfæste i den øverste del af tabellen. Lige nu med Rødovre som holdet med flest point og vel i bedste dagsform.

– Det var noget helt specielt dengang (i de gode, gamle dage), og det er stadig i dag nogle gode, spændende kampe med en helt speciel nerve, som man altid glæder sig til at være med til, siger Per Holten Møller til Rungsteds hjemmeside.

– Det er en vigtig kamp for os. Vi skal til at have nogle point. Rødovre kan slå alle hold, og de kan også tabe til alle hold. Det er et mandskab, der arbejder hårdt hver gang, og det gør de godt. De har et simpelt spilkoncept, og de er knaldgode til at holde sig til det, lyder det fra det kommende Hall of Fame-medlem.

Rødovre vandt 4-2 hjemme over Herlev tirsdag aften, men det var først i slutperioden, at Mighty Bulls-drengene fandt takterne. Der skal ske noget fra første minut i aften ellers kommer Rødovre hurtigt på hælene i det her klassiske derby, hvor der ikke bliver givet en millimeter bort.

Holdene: Rungsted har længe været uden Joachim Holten Møller, og der skulle ikke umiddelbart være en tilbagevenden i sigte. Også Johan Andersson var ude tirsdag i Frederikshavn. Rødovre stadig uden skulderskadede Anders Schultz, men ellers fuldt hold hos aftenens gæster og dermed formentlig fire kæder gennem hele kampen.

Hold øje med: Mike Clemente eller Seb Feuk i Rungsted-målet? Er der positionskamp på den vigtige plads? Uanset er målmandsspillet altafgørende i en så giftig kamp. Hos Rødovre var Rasmus Astrup og Jannik Karvinen sat sammen tirsdag og det er folk, der kan shine i et derby som dette.