Game center: Rungsted-Herning

Før kampen: Selv om Lars Seier Christensen sørger for godt humør og giver omgang, er der ingen tvivl om, at det halter for Rungsted for øjeblikket. Det huer ikke de ambitiøse og hårdtarbejdende folk i Nordsjælland at tabe til både Gentofte og Aalborg, så den får med sikkerhed fuld gas i aften, når Herning kommer på besøg.

Det har vist sig, at tabet af en skadet Joachim Holten Møller og også Daniel Nielsen har været en hård omgang for backlinjen hos Rungsted, der i de seneste kampe kun har spillet med defensive folk. Offensivt venter Rungsted stadig på, at en mand som Morten Green kommer i gang med at levere point.

Følg kampen via Metal Ligaens matchcenter her: 

Arbejdsindsatsen hos Green er upåklagelig, men at han skulle stå uden point efter seks kampe havde ingen forventet.

Herning kommer fra en lidt haltende match mod Herlev tirsdag aften, hvor det på 20-25 gode afslutningsminutter lykkedes at hive en 3-2-sejr hjem. Der var gang i omklædningsrummet efter første periode, fortæller Patrick Madsen til Herning Folkeblad.

– I pausen inden sidste periode spurgte træneren, om vi virkeligt var tilfredse med kampen indtil da. Det var vi selvfølgelig ikke, og i tredje periode fandt vi heldigvis vores niveau. Man kan altid undre sig over, hvorfor vi ikke var klar fra start, men det er svært at komme med en forklaring. Det var selvfølgelig ikke godt nok, og derfor går vi heller ikke rundt med armene over hovedet, siger han.

Madsen rundede sin kamp nummer 200 for Herning tirsdag aften.

Holdene: Får Rungsted forstærkning ind på backlinjen, hvis Holten Møller eller Nielsen er tilbage? Hos Herning var Jordan George ude tirsdag, men ellers var det fuldt hold hos midtjyderne.

Hold øje med: Målmageren Anthony Aquino har endnu ikke nettet for Rungsted. Måske i aften? Herning er efterhånden fornuftigt kørende bagude, og mon ikke det skærper Lubos Pisar yderligere at få Simon Nielsen ind som seriøs konkurrent på den bageste post.