Game center: Rungsted-Herning

Foto: Jan Korsgaard

Før kampen: Rungsted er for længst begyndt at forberede sig til slutspillet, mens Herning stadig kæmper for at holde Odense under sig i tabellen. Blue Fox vil i givet fald snuppe den vigtige fjerdeplads, der giver hjemmebane i slutspillet. Samtidig kæmper begge hold også for at finde rytmen frem mod slutspillet.

Rungsted har slet ikke været på toppen i den forgangne uges tre kampe, der resulterede i tre nederlag, hvor det spillemæssigt heller ikke fungerede frygtelig godt.

Mest bekymrende op til et slutspil er det formentlig, at Esbjerg, Gentofte og Aalborg formåede at score hele 17 mål på Rungsteds defensiv. Det element af spillet bliver uhyre vigtig for Holten Møllers og Ellers tropper, og det er stensikkert her, at der bliver trænet i Rungsted for øjeblikket.

Derfor kunne undertegnede sagtens tippe en målfattig og tæt kamp i aften, hvor Hernings holdopstilling er en regulær joker.

Herning havde seks-syv mand ude søndag mod Herlev, men de fleste bliver klar til slutspillet, vurderer træner Mario Simioni i mandagens udgave af Herning Folkeblad. Spørgsmålet er, hvor mange af dem han bruger i aften.

Søndag var der hattrick til Joachim Linnet, der har fungeret helt fremragende i kæden med Markus Jensen og Kristoffer Lauridsen på det seneste.

– Vi fungerer godt sammen. Det er en dejlig ung kæde med masser af fart. Vi har kendt hinanden siden ungdomstiden og haft de samme trænere op gennem årene. Det betyder, at vi har nogle af de samme løbemønstre og en god indbyrdes forståelse, siger Linnet til Herning Folkeblad.

Hold øje med: Så det er altså den unge Herning-kæde, som der skal lures på i aften i Rungsted, hvor hjemmeholdet leder efter at få sat en prop i nede bagved – og her er målmandsspillet naturligvis også en vigtig faktor.

Holdene: Hernings lange skadesliste i søndags bestod af Smithson, Granath, Andersen, Uldall, Mortensen, Sagat og den unge Daniel Nielsen. Formentlig er flere af