Game center: Rungsted-Gentofte

Før kampen: Begge hold kommer med selvtillid til dette tredje – og formentlig tætte – “Slaget om Strandvejen” i løbet af sæsonen. Der står 1-1 i indbyrdes opgør mellem Rungsted og Gentofte, med udesejre i de hidtidige matcher mellem de to rivaler.

Den seneste kamp i Saxo Bank Arena var en perfekt, defensiv præstation af Stars, der dengang vandt 3-0 ved at slå til i slutfasen og stå godt i egen zone.

Til gengæld tog Rungsted revanche ved at vinde 5-4 i en svært underholdende kamp i begyndelsen af november i Gentofte.

Senest havde begge hold succesoplevelser fredag aften med sejre over henholdsvis Esbjerg og Herlev, mens Gentofte altså i søndag tog til Rødovre og tabte 1-4.

Rungsted synes at have fået styr over geledderne og spiller med fin selvtillid for øjeblikket. Ikke mindst det defensive arbejde er blevet styrket på det seneste, og selv uden en af de absolut stærkeste folk, Ossi Saarinen, lykkedes det at vinde 1-0 over drønstærke Esbjerg. Vigtigt er det også, at målmandspræstationerne ruller perfekt for øjeblikket, hvor Clemente og Feuk synes at skiftes til at stå brandkampe.

Målmandsskift er der ikke specielt mange af hos Gentofte, hvor lille Teemu Seppänen stadig fremstår som førstemand og en af Metal Ligaens toneangivende på pladsen. Hans hurtige bevægelser og dejlige arbejde med gribehandsken skal Gentofte nok få brug for i aften.

Holdene: Rungsted altså uden Ossi Saarinen i fredags, mens Gentofte i søndags kunne kigge på en kamprapport, der ikke talte Cody Kunyk, Christopher Nielsen, Mathias Rugholm og den normale reservemålmand Frederik Hansen.

Hold øje med: Nikolaj Rosenthal stod for målet, da Rungsted i fredags slog Esbjerg. Starten på en stime for den farlige angriber. Hos Gentofte er det den hurtigt kombinerende førstekæde med Linke, Kadura og Jekimovs, som Rungsted skal fange i aften.