Game center: Rungsted-Gentofte

Foto: Jan Korsgaard

Før kampen: Skæbnekamp for Gentofte i aften i det klassisk Slaget om Strandvejen. Stars-spillerne har haft tid til at komme til hægterne efter den sygdom, der ramte klubbens bedste seniormandskaber lige før landsholdspausen.

Det kostede to kampe – mod SønderjyskE og Herning – hvor Gentofte var fuldstændig chanceløs på grund af manglende kræfter og efterfølgende få folk.

Nu kan Karsten Arvidsen formentlig mere eller mindre vælge mellem de fleste folk i aften, og vi får et Gentofte-hold at se, der vil forsøge at spille på omstillinger og stå tæt i banen. Det har Stars og Karsten Arvidsen formået at gøre med succes tidligere på sæsonen i Rungsted.

Det gælder naturligvis om at få det bedst mulige udgangspunkt før skæbnekampen mod Aalborg på tirsdag hjemme i Gentofte, så slutspillet er mere eller mindre begyndt for Gentofte.

Rungsted var ikke på toppen i kampen i tirsdags mod Esbjerg, hvor gæsterne var klart det stærkeste hold på isen i Saxo Bank Arena. Et fantastiløst hjemmehold fik først scoret til sidst i kampen, og der manglede kadence i de to første perioder.

Jonas Røndbjerg spillede ikke for Rungsted i tirsdags, men mere opsigtsvækkende var det, at finske Tuomas Santavuori heller ikke var med. Han er ude på grund af personlige årsager.

– Vi håber fortsat han vender tilbage, siger en fåmælt Rungsted-direktør, Thomas Friberg, op til kampen i aften, hvor finnen dog næppe er med.

Holdene: Gentofte Stars har benyttet landsholdspausen til at få alle folk klar, og kan velsagtens stille op med fire hele kæder til kampen i aften. Rungsted uden Santavuori, men mon ikke Jonas Røndbjerg i aften kommer med som et offensivt tilsæt?

Hold øje med: Teemu Seppänen har ganske enkelt stået en flot sæson, og spiller den lille finne en storkamp i aften, så kan Gentofte sagtens levere overraskelsen i Rungsted. Hjemmeholdet skal have mål, og der skal være en eller flere spillere, der snart træder i karakter som decideret målscorer. Rungsteds bedste i pointligaen er Ossi Saarinen, men han ligger altså helt nede som nummer 25 på den samlede ligaliste.