Game center: Rungsted-Frederikshavn

Før kampen: Det er blot et par dage siden, de to hold traf sammen i Frederikshavn, hvor sejrscifrene 5-2 var langt klarere end kampen antydede. I perioder var det nemlig Rungsted, der satte agendaen i Scanel Hockey Arena, selv om nordsjællænderne for øjeblikket er ramt på bredden (se nedenfor).

Frederikshavnerne er i en trekamp om førstepladsen, der nu også involverer Esbjerg, så på den måde er kampen i aften uhyre vigtig for White Hawks i forhold til at holde afstand ned til forfølgerne, der for øjeblikket er fire point efter nordjyderne.

Begge hold står noteret for 10 point i de seneste fem kampe, og dermed solidt kørende på formbarometeret, og efter to indbyrdes opgør i Frederikshavn, der begge endt med nordjyske sejre på 5-2 efter stillingen har været lige til langt hen i kampen, er det nu anden gang de to hold mødes i Saxo Bank Arena. Første indbyrdes møde på Sjælland blev vundet 5-3 af Frederikshavn, så det er i den grad Rungsted, der har revanche til gode i aften.

Holdene: Rungsted har stadig flere i spil til U20-VM. Nicolai Weichel, William Boysen og Jonas Røndbjerg er stadig med i Olaf Ellers bruttotrup i Finland. Morten Green fik en tung tackling af Robin Bergman i det omvendte opgør og kan være tvivlsom. Det samme gælder ifølge Rungsteds hjemmeside for Nikolaj Rosenthal og Tobias Kisum.

Frederikshavn havde Sebastian Svendsen, Christian Chapman og Niclas Edman ude – ingen af dem er formentlig med.

Hold øje med: Antti Kangasniemi var stærkt spillende i Frederikshavn og hvis der er mange afbud til Rungsted som ventet, bliver det en hård aften for nøglespillerne. Da Frederikshavn senest var over broen, var George Sørensen ikke på toppen, og måske kan det give en chance til Christian Larsen i målet i aften?