Game center: Rungsted-Frederikshavn

Foto: Jan Korsgaard

Før kampen: Rungsted griber efter halmstrået i aften, og skal skrive historie, hvis holdet vil videre til semifinalen. Intet andet hold har altså nogensinde vundet en serie efter at have været nede 0-3 i kampe, så allerede der bliver det en vanskelig omgang for Per Holten Møllers og Olaf Ellers mandskab.

Og faktisk er det sådan, at Rungsted har spillet langt bedre op med Frederikshavn i Nordjylland end på Nordsjælland i løbet af sæsonen, så det taler også for en Rungsted-exit i aften.

Til gengæld så vi også et Rungsted-mandskab, der spillemæssigt var bedre end modstanderen tirsdag aften i Frederikshavn, hvor der blev kreeret chancer nok til at vinde kampen og åbne serien. Der blev bare ikke scoret foran mål mod en velspillende George Sørensen, og skarpheden er agenda nummer et på dagsordenen for Rungsted.

Nu lykkedes det ikke, og Rungsted skal selv ud at skabe kampen i aften mod et White Hawks-hold, der nok kommer til at stå lidt afventende og køre kontraer i aften.

Det er guf for spillere som Vock, Miller og Bau, der vender spillet lynende hurtigt, og Frederikshavn-spillerne var klar over, at indsatsen tirsdag ikke var optimal.

– Vi vinder i dag, selvom vi ikke spiller en vildt god kamp, og selvom Rungsted er et stærkt hold, så tror jeg på, at vi kan gøre det færdigt fredag. Det kan blive en fordel for os, hvis nogle af de andre kvartfinaler går i seks eller syv kampe, så vi har de kampe mindre i benene. Men det er svært at spå om, og vi skal bare koncentrere os om at vinde på fredag, sagde George Sørensen til Nordjyske efter kampen.

Hold øje med: Nu skal folk som Saarinen, Kangasniemi og Rosenthal ganske enkelt score mål for Rungsted, når chancerne opstår. Den er ikke længere. Det er sidste mulighed. Hos Frederikshavn har Mathias Bau været veloplagt, kulminerende med sine to mål tirsdag og ham skal hjemmeholdet virkelig passe på.

Holdene: Rungsted spillede stadig uden Grönlund, Schiestel og Boysen i tirsdags, og udgangspunktet er vel også, at de er ude i aften mod et Frederikshavn-hold, der ser ud til stadig at være intakt.