Game center: Rungsted-Esbjerg

Før kampen: Esbjerg kommer med selvtillid til Rungsted efter en stor indsats i tirsdag, hvor det lykkedes at knibe en 4-3’er hjem mod liga-toeren fra Frederikshavn. Ikke blot er Esbjerg ubesejret i 13 hjemmekampe på stribe, vestjyderne er ligeledes med sejr i de seneste tre udekampe. Så det er et vestjysk hold i topform, der møder frem i aften i Saxo Bank Arena. Men også med stor respekt for modstanderen.

– Rungsted har en god bredde. Der er ikke stor forskel på deres kæder, så der findes ikke lette skift mod nordsjællænderne. De kan alle præstere og de har et par ældre spillere, som er rimeligt rutinerede og som ved hvad de gør. Så vi skal være klar til hvert eneste skift, når vi går på isen derovre, siger Energy-assistent Thor Dresler.

– Jeg tror alle hold kæmper med at finde en god rytme og et højt bundniveau, hvor det hele ”klikker”. Nogle gange tager det lidt længere tid end andre, men jeg er ret sikker på, at Rungsted nok skal finde den, for de har en del rutine, der kan hjælpe holdet, lyder.

Rungsted havde en forrygende sidste weekend, men kom lidt ned på jorden mod et velspillende Herlev-hold i tirsdag. Det klikkede ikke helt for nordsjællænderne, der dog nu kan kigge på en bredere trup og dermed også lidt flere kræfter at hænge på.

De seneste hjemmekampe har været med rigtig stærke indsatser, så mon ikke Rungsted giver Esbjerg kamp til stregen i det, der ligner en regulær fiftyfifty-kamp, og noget, der sagtens kan blive rigtig underholdende for tilskuerne.

Holdene: Rungsted kører stadig med fuldt drøn for øjeblikket, mens det synes at være lidt op og ned for Nicholas B. Jensen, der ikke var med mod Frederikshavn tirsdag aften. Heller ikke Rasmus Vad stod på kamprapporten i den match.

Hold øje med: Esben Nielsen dukkede op med scoring mod Frederikshavn og man ved aldrig helt, hvor man har den lille slidsomme arbejdsmand. Ud af ingenting kommer der pludselig et mål eller to. En holdspiller. Hos Rungsted glæder hjemmepublikummet sig til et gensyn med heltene fra sidste weekend: Matchvinder fredag var Tobias Kisum og søndag var det Jonas Røndbjerg, der var iskold i straffeslagene.