Game center: Rungsted-Aalborg

Foto: Jan Korsgaard

Før kampen: Rungsted har haft en længere kamppause, og har endnu ikke været i sving siden kampen i mod Herning, som blev tabt med 1-3 for otte dage siden. I aften tager Rungsted imod Aalborg i Saxo Bank Arena og kan konstatere, at Pirates bestemt ikke har været nogen drømmemodstander i løbet af sæsonen.

Farvel i Metal Cup tidligt i sæsonen mod Aalborg og en enkelt sejr i tre forsøg i ligaen er det beskedne facit for Rungsted i indeværende sæson.

– Taktisk spiller Aalborg klogt, og så har de nogle dygtige individualister i for eksempel Nicolai Meyer og Olle Liss. Vi er 10 point foran dem, og den her uge er uhyre vigtig for os, for vi møder både dem og Gentofte, siger Rungsted-kaptajn Joachim Holten Møller, der formentlig gerne ser, at Rungsted definitivt rykker fra stregen i de kommende to kampe.

Der har været god gang i træningerne hos Rungsted, lyder det fra den nordsjællandske lejr, og der har formentlig også været lidt tid til restitution hos de tre U20-landsholdsspillere, der vendte hjem efter en hård måned i Finland.

Aalborg Pirates kommer lidt såret til Sjælland efter to klare nederlag mod Odense. Jens Nielsen gav dog kamptræning til hele truppen i returkampen i Metal Cup-semifinalen lørdag aften, så om ikke andet fik han luftet hele truppen i den match.

Samtidig skal Pirates-spillerne huske på, at formkurven har været stærkt stigende på det seneste – og at Rungsted altså er en slags “yndlingsmodstander” i Metal Ligaen.

Hold øje med: Kunne en mand som Olle Liss være manden, der skal ind og score de mål, der kan afgøre for Aalborg og sende nordjyderne endnu tættere på stregen? Og er Rungsteds Jonas Røndbjerg tilbage på fuld skrue og med friske ben igen i aften?

Holdene: Rungsted havde Johan Andersson ude i Herning, og det er spændende, om svenskeren er tilbage på holdet i aften eller ryger ud i endnu et længere skadesforløb. Aalborg stadig uden Anders Thode, men ellers med fire fulde kæder lørdag mod Odense.