Game center: Rødovre-Herning

Før kampen: En enkelt match i aften i Metal Ligaen, men til gengæld en vigtig en af slagsen i kampen om fjerdepladsen. Rødovre er med 60 point en enkelt pind nede i forhold til aftenens gæster fra Herning, der står med 61 point og dermed har en lille fordel – der naturligvis bliver større, hvis midtjyderne kan tage en sejr med hjem fra Rødovre Skøjte Arena.

Men efter en god januar måned har det ikke kørt alt for godt på det seneste for Blue Fox, der har været plaget af skader og tabt de seneste tre kampe mod Esbjerg (to gange) og senest mod Frederikshavn, hvor Mario Simionis mandskab ikke var i nærheden af point.

Herning Folkeblad fortæller om en rasende Mario Simioni, der var højtråbende efter første periode, som Blue Fox tabte 0-3 til et effektivt frederikshavner-hold.

– Det var meget frustrerende at overvære den første periode. Jeg må hellere lade være med at gengive detaljerne i mit ordvalg, men i pausen benyttede jeg store og meget tydelige, verbale vendinger, som ikke kunne misforstås, sagde han til Herning Folkeblad efter kampen.

– Spillernes mindset (tirsdag mod Frederikshavn) var helt forkert. Efterfølgende har jeg på en positiv og konstruktiv måde forsøgt at forklare dem, at alle på holdet er nødt til at byde inde, hvis vi skal have succes, lød det fra Mario Simioni.

Rødovre har haft fire dages tiltrængt pause efter den lange tur til Aalborg, der resulterede i et 4-5-nederlag efter straffeslag. Jesper Duus’ mandskab deltog her i en smårodet kamp, hvor Mighty Bulls mildt sagt ikke var heldige med dommerkendelserne i slutfasen. Samtidig begik Rødovre-spillerne også selv et par dumheder i en kamp, der var præget af mange fejl.

Formentlig et mere koncentreret og disciplineret Rødovre-mandskab i aften på hjemmebane.

Holdene: Herning var i tirsdags uden Jerred Smithson, Thomas Andersen, Sebastian Andersen, Rasmus Knudsen og Steffen Frank og det synes vitalt for Herning, at de i hvert fald de tre forwards snart kommer i gang igen. Rødovre uden Martin Højbjerg og Mike Rådde i mandagens kamp i Aalborg. Mon ikke de spares frem til efter landsholdspausen?

Hold øje med: Der er pres på en mand som Kasper Degn i forhold til at få produktion i et målfattigt Herning-angreb, der kun har scoret to gange i de seneste tre kampe. Hos Rødovre viste en mand som Patrick Rasmussen sin vigtighed mandag med defensiv indsats på blå linje – og samtidig målfarlighed foran modstanderens kasse.