Game center: Rødovre-Herlev

Foto: Jan Korsgaard

Før kampen: De to sjællandske mandskaber mødes i aften i sæsonens sidste opgør i Rødovre Skøjte Arena. Der står ikke ret meget på spil, andet end en respektabel udgang på sæsonen, og man må håbe, at de frie rammer giver en god og intens ishockeykamp i Rødovre.

Hjemmeholdet spillede en solid kamp i SE Arena i midtugen og kom måske tæt på rette spor igen. Der savnes dog stadig noget selvtillid hos Rødovre, og selv om Frederik Jakobsen stod en fornuftig kamp i Vojens, så er der stadig uro omkring Stefan Ridderwall og de lyskeproblemer, der skulle være årsag til hans on and off-fravær.

Men mon ikke Rødovre vælger at spare den svenske målmand igen, hvis der er de mindste problemer med skaden?

Mighty Bulls har flere folk ude og skriver følgende på klubbens Facebook-side.

– Alle spillere som ikke er hundrede procent klar spares i øjeblikket eller får meget lidt spilletid. Det gælder Zorko, Martin Højbjerg, Mike Rådde, Ridderwall og Nikolaj Krag-Christensen. Vi håber at se dem i slutspillet. Rødovre Mighty Bulls oplyser ikke, hvilke skader de har – udover det, som i forvejen er oplyst) – idet modstanderne ikke skal vide om deres skader… Vi håber at se dem (de ovenstående spillere) i slutspillet, lyder det.

Herlev Eagles har tabt de seneste 10 kampe rent, og holdet i den nuværende konstellation er ikke godt nok til Metal Liga-spil. Så nu gælder det opbygning til den kommende sæson for Eagles-organisationen, der heldigvis for ligaen er klar til at give den en skalle engang til. Forhåbentlig med mere stabilitet end i denne kaotiske sæson.

Holdene: Rødovre med ovennævnte folk tvivlsomme, mens Herlev stadig kommer med en skøn blanding af de finner, der er tilbage, en række danskere, der har spillet Metal Liga hele sæsonen og så altså en hel del unge gutter, der trods alt har fået værdifuld erfaring på Metal Liga-plan i de seneste kampe.

Hold øje med: Rødovres Jannik Karvinen er et konstant aktiv hos Rødovre og bliver den primære offensive kraft i det kommende slutspil. Spændende om Herlev kan holde på backer som Hertzberg og Saxrud, der i hvert fald begge har fået masser af spilletid og ansvar i en tung sæson.