Game center: Rødovre-Gentofte

Før kampen: Rødovre blev overrasket fredag i den omvendte kamp, hvor et bundsolidt Gentofte-hold for anden kamp i træk formåede at holde modstanderen nede på et enkelt mål. Det er en forudsætning for Stars, der sammen med Herlev er det suverænt mindst scorende hold i Metal Ligaen.

Publikumsfest i Rødovre, hvor Rødovre Lokal Nyt har købt kampen og forventer helt udsolgt hus. Den slags plejer at give en forrygende atmosfære.

– Jeg ved at spillerne glæder sig, det tænder altid ekstra, når man spiller for mange mennesker. Omvendt vil Gentofte også gøre deres for, at de kan få hele hallen til at blive stille. Men det kræver, vi er klar fra start. Det vigtigste for os er, at vi er indstillet på, at det bliver en hård fight i 60 minutter, hvor vi skal respektere en modstander, som har meget at spille for, siger Jesper Duus til RLN – inden dagens match.

Samme Duus var pænt skuffet efter fredagens kamp og forlangte efter matchen langt mere direkte spil af sit hold, så forvent et Mighty Bulls-mandskab, der kommer til at skyde rigtig meget på kassen i eftermiddag.

Gentofte fik en vigtig første scoring af Luis Blak Olsen, men ellers er det som altid duoen Jekimovs/Kunyk, der fremstår som giftige for Karsten Arvidsens hold. Dem holder Mighty Bulls et ekstra øje på i dag.

Spændende om Gentoftes omstillingsspil holder til en hel eftermiddag mod et revanchelystent Rødovre-hold, der formentlig kommer stærkt lige fra start.

Hold øje med: Den lille finske målmand Teemu Seppänen er formentlig en af Metal Ligaens bedste og formår konstant at holde modstanderen nede i mål. Han kommer under tryk i en fyldt Rødovre Skøjte Arena i eftermiddag. Hos Rødovre er det krævet, at der kommer mål fra flere folk. Det kunne for eksempel være en Nicklas Carlsen.

Holdene: Rødovre formentlig stadig uden Martin Højbjerg og Mike Rådde, mens Gentofte havde fire hele angrebskæder med i fredags for første gang længe.