Game center: Rødovre-Esbjerg

Foto: Jan Korsgaard

Før kampen: Rødovre skal i gang med at hente point op til slutspillet, så Mighty Bulls ikke risikerer at blive valgt tidligt af et af topholdene. Tirsdag aften var der dog indikationer på, at Rødovre var på vej fremad i en tæt kamp i Frederikshavn, men alligevel blev det altså til et nederlag i de sidste minutter.

– Udover at vi smider det væk til sidst, så beviser vi, at vi sagtens kan være med mod de store hold. Det er noget af det, som vi skal leve på i slutspillet, hvor det ikke kun er én kamp, men syv kampe, så selvom man kommer bagud fortsætter man, sagde Rødovre-kaptajn Jannik Karvinen til Rødovre Lokal Nyt efter den kamp.

I aften gælder det så Esbjerg på hjemmebane, og et af de helt store spørgsmålstegn hos Rødovre er, om målmand Stefan Ridderwall er klar.

Han udgik i kampen i Frederikshavn, og det var ikke første gang, det skete i sæsonen. Ridderwall er en uhørt vigtig brik hos Rødovre, hvis Mighty Bulls overhovedet skal have en chance i en kommende bedst af syv-serie, og spørgsmålet er selvfølgelig, hvorfor svenskeren konstant forlader isen.

Esbjerg er i gang med den helt store sjællandske tour de force, som blev indledt med en sikker sejr i Rungsted tirsdag aften. Drømmene om en andenplads i grundspillet bliver dermed holdt i live for Mark Pedersons mandskab, der lurer tre point efter SønderjyskE – dog med en kamp mere.

– Rødovre skøjter godt og bruger deres tempo godt. Man skal være forberedt på at matche deres deres intensitet, siger Esbjerg-træner Mark Pederson til e-sporten.dk før kampen.

Holdene: Hos Rødovre er der altså spørgsmålstegn ved målmand Ridderwall. Heller ikke Mike Rådde, Mads Carlsen og Nikolaj Krag-Christensen var klar i Frederikshavn tirsdag. Esbjerg kom til kamp tirsdag uden Christian Wejse og Kasper Jensen.

Hold øje med: Rødovre skal score flere mål, og Anders Schultz spillede en god kamp i Frederikshavn. Måske er han en af dem, der kan få gang i en stime frem mod slutspillet? Hos Esbjerg scorede Jeppe Holmberg to gange i Rungsted og viste sig stærkt kørende frem mod slutspillet.