Game center: Rødovre-Esbjerg

Foto: Jan Korsgaard

Før kampen: Herlig match i Esbjerg, hvor hallen emmede af intensitet fredag aften. Vestjyderne snuppede en 2-0-sejr, men det var så tight, at Rødovre på ingen måde er chanceløs søndag, hvor gratis adgang formentlig giver en propfyldt Rødovre Skøjte Arena.

– Rødovre er det hold i ligaen med med den største energi og hvis den bruges rigtigt, samtidig med, at disciplinen bliver højnet, tror jeg på videre avancement. Dertil er Rødovre Skøjte Arena et sted, hvor den syvende mand (publikum) har enorm betydning, sagde Martin Nielsen for nylig i FACEOFF’s superpanel, da han skulle bedømme chancerne for sin hjerteklub.

Men hvem skal score målene for Rødovre? Det er lige nu det store spørgsmål. Førstekæden med Andreasen, Sass og Asperup måske? Eller er det tredjekæden med Mikael T. Christensen, Karvinen og Mikkel Højbjerg? Nogen skal i hvert fald træde i karakter for Rødovre og  score.

Esbjerg kommer med selvtillid efter en virkelig solid indsats fredag. Fin playoff-start for medfavoritterne, der sædvanen tro beroede på stærke udlændinge fredag aften. Ganske interessant, at Tyler Gron, import, var røget helt ned i fjerdekæden fremfor at spille i sin sædvanlige position i en af topkæderne. Her blev han erstattet af Esben Nielsen.

Holdene: Stadig ingen Krag-Christensen, Martin Højbjerg og Mike Rådde for Rødovre i fredags, mens Esbjerg stillede uden Jeppe Vinther og Henrik Mærsk.

Hold øje med: Igen skal vi altså kigge på Rødovres målscorerpotentiale. Hvem kan passere Frazee og forløse hjemmeholdets fans? Hos Esbjerg kunne man sagtens sætte fokus på Gron, der skal kæmpe – og virkelig kæmpe – sig tilbage til indsats i de øverste kæder.