Game center: Rødovre-Rungsted

Foto: Jan Korsgaard

Før kampen: Nyt slag mellem de klassiske rivaler. Fredag aften i Saxo Bank Arena var det mindst lige så jævnbyrdigt som ventet, og i længden var Rødovres fire kæder nok til at køre Rungsted trætte. Måske gav det udslaget i overtiden og den sidste del af kampen, hvor Mighty Bulls dominerede.

Straffeslagene til sidst var naturligvis rent lotteri, men her holdt Rødovre altså teten. Og gennemgående har træner Jesper Duus været tilfreds med sæsonens første femtedel, siger han til Rødovre Lokal Nyt.

– Selvom vi selvfølgelig har et ungt hold, er der en del spillere, som har været med i et par år nu. Det er lykkedes meget godt at få spillerne til at forstå, at hvis de vil vinde hockeykampe, så er det ikke enkeltmandspræstationer, der vinder kampen, lyder devisen fra Duus – og fremhæver Rødovre defensiv.

– Mange har haft meninger om vores besætning af backs. Jeg synes, at det er keeperen og backerne, som har lukket kritikerenes munde. Vi er et af de hold, der har lukket færrest mål ind, siger han.

For Rungsteds vedkommende gælder det om at få uddeling på chancerne. Og ikke mindst powerplay-spillet skal fungere bedre, end det har gjort hidtil i sæsonen. På den måde kan Rødovres defensiv måske rystes.

Forhåbentlig bliver det lige så intenst og spændende som fredag aften. Og med mange tilskuere på lægterne.

Holdene: Sebastian Feuk skulle angiveligt have haft tjansen som målmand fredag, men han blev syg. Måske i aften? Joachim Holten Møller er ude, men er Johan Andersson tilbage hos Rungsted? Hos Rødovre skulle både Bergholt og Patrick Rasmussen være klar til at træde ind på holdet igen. Kun Anders Schultz er ude.

Hold øje med: Højbjerg-tvillingerne synes at være tilbage i rette gear og arbejder som altid for fuld skrue for Rødovre. Hos Rungsted savner vi stadig kanonkampen af Morten Green – med point inkluderet. Måske i aften?