Game center: Rødovre-Odense

Før kampen: Drønvigtig kamp i Rødovre i aften, hvor fynboerne fra Odense meget, meget gerne vil hente tre point. Bulldogs har været inde i en god stime på det seneste, og hvis det bliver til tre pinde i aften, så har Odense-mandskabet blot et point op til de eftertragtede top fire-placeringer. Netop Rødovre er for øjeblikket på fjerdepladsen.

– Det bliver to vigtige kampe (mod Rødovre fredag og Herlev søndag). Det definerer, om vi skal være med fremme i kampen om de forreste placeringer, eller om vi skal kigge nedad i tabellen, siger Odense Bulldogs’ cheftræner, Brad Gratton, til Fyens Stiftstidende.

Bulldogs har vundet seks (to i overtid) af de seneste syv kampe, og det er karakteristisk, at Bulldogs i langt de fleste kampe har haft styr over defensiven, ligesom fynboerne også har spillet væsentlig mere disciplineret end tidligere. Men det har også været med et ganske taknemligt kampprogram, når man har kigget på tabellen og formen hos modstanderen.

Men nu gælder det altså et Rødovre-hold, der vil gøre alt for at forsvare den vigtige placering som nummer fire, og som tabte i Esbjerg tirsdag aften efter god udebanekamp. Desværre for Mighty Bulls var man tvunget til at skifte keeper, da Stefan Ridderwall blev ramt på halsen.

– Vi spillede en rigtig god gang udehockey. Vi gjorde det fornuftigt, så fik Ridderwall et skud og måtte gå ud. Freddie kom ind helt kold i deres powerplay, og der udlignede Esbjerg og scorede til 2-1 og kort efter, så væltede korthuset, sagde Rødovre-forward Nicklas Carlsen til Rødovre Lokal Nyt efter den kamp.

Mighty Bulls har tabt fire af de seneste fem matcher, og er dermed nede i sæsonens hidtil største formdyk.

Holdene: Odense har stadig John Armstrong ude, mens Rødovre havde Anders Schultz ude. Og så måtte Stefan Ridderwall altså udgå i løbet af kampen.

Hold øje med: Søren Pedersen er brandvarm i denne sæson og scorer langt flere mål end tidligere i karrieren. Syv mål i den her sæson er langt over det ene han lavede i grundspillet og slutspillet i fjor. Det betyder mere styrke til Bulldogs-offensiven. Hos Rødovre er det altså spændende, om Stefan Ridderwall er blevet klar. Ham skal Rødovre helst ikke savne mod Odenses aggressive angrebshær.