Game center: Rødovre-Herlev

Før kampen: Dejligt spændende lokalopgør i Rødovre med masser af spændende aspekter. Ikke mindst det svingdørs- og skadesramte Herlev-hold, der konstant skifter ud for at finde styrke og harmoni på holdet. Herlevs nyeste tilsæt er dog et sikkert kort.

Der er næppe heller tvivl om, at Linus Fagemo og resten af den sportslige ledelse har gjort et glimrende bytte ved at hyre finnen ind i stedet for de to slovakker Radomir Heizer og Branislav Bendik, der begge har været blege lige siden de ankom til Herlev.

At træner Fagemo for anden sæson i træk hyrede Bendik for at vrage ham derefter, kan naturligvis undre, men heldigvis for Eagles er intet tabt endnu trods en skidt sæsonstart. Men nu skal der også point på tavlen og ikke mindst mere drive i spillet, hvis Herlev ikke skal kobles af.

Følg med via Metal Ligaens livecenter her: 

Rødovre svinger frem og tilbage for øjeblikket. Et klart nederlag hjemme mod Odense blev minsandten fulgt op af en sejr efter overtid i Vojens.

Her stod Stefan Ridderwall fremragende, mens Rødovre effektivt og stenhårdt udnyttede mulighederne, når de kom. Tre powerplaymål fortæller alt derom.

Hold øje med: Nicklas Carlsen scorede to gange for Rødovre, og to gange blev han assisteret af Andrey Chistyakov. Hos Herlev er håber man naturligvis på at Hölli er tilbage og det er i givet fald ikke umuligt, at han går ind i en superkæde sammen med Victor Backman og Conny Strömberg.

Holdene: Netop et farvel til slovakkerne i angrebet kræver omstillinger hos Herlev, selv om Branislav Bendik mere eller mindre var udfaset fra opstillingen. Rødovre spillede fredag med de vante fire kæder, og Jesper Duus havde blandt andet Mikael T. Christensen tilbage sammen med de to Højbjerg-brødre.