Game center: Rødovre-Gentofte

Før kampen: Rødovre synes at være favorit hjemme mod Gentofte i aften, for Stars har i de seneste to kampe ramt sæsonens hidtil største formdyk. Et af de dyk, som de fleste hold synes at skulle være igennem over et 45 kampes langt grundspil.

Men Gentofte har altså tabt de seneste to kampe langt mere klart, end man har været vant til tidligere på sæsonen, og Arvidsens tropper synes en smule sårbare, når der mangler et par eller tre af de faste folk fra startopstillingen. I fredags i Odense blev det til et 2-7-nederlag, mens tirsdagens hjemmekamp mod Frederikshavn resulterede i en 0-5-lussing.

Fællesnævneren for begge kampe er, at Gentofte har givet flere chancer og åbnet mere op for modstanderen end tidligere i sæsonen. Kan Stars finde rytmen igen mod et Rødovre-hold, der spiller usvigelig stabilt og ikke synes at ramme de store udfald?

Jesper Duus har mange spillere at tage af, og hans konstante satsning på fire kæder bliver ved at give pote i de tætte kampe. Senest mod Aalborg for en uge siden tog Mighty Bulls, det man kunne kalde en pligtsejr – uden helt at spille op til sit bedste.

Rødovre bejler tungt til den top fire-placering, der efterhånden må være målet for Mighty Bulls-mandskabet, der skal vinde en kamp som i aften, hvis forfølgerne i det regi skal holdes på afstand.

Der er stenhård kamp om pladserne på Mighty Bulls-mandskabet, og en fjerdekæde med Nikolaj Zorko, Mark Mieritz og Anders Schultz, der igen er rykket op som angriber, siger alt om, at danskerbredden er i orden på Jesper Duus mandskab.

Holdene: Luis Blak Olsen er Gentoftes bedste mand i plus/minus-statistikken, og han var ude i tirsdags mod Frederikshavn. Det samme  var Cody Kunyk, langtidsskadet, mens Rødovre altså stillede med fuldt hold fredag mod Aalborg.

Hold øje med: Ifølge Rødovre Lokal Nyt spillede Mark Mieritz en god kamp for Mighty Bulls i fredags mod Aalborg. Han slider og slæber for mere spilletid og en plads lidt højere oppe i hierarkiet end i fjerdekæden. Gentoftes Roberts Jekimovs var den store, offensive kraft i tirsdags mod Frederikshavn, og han er måske den kreative kraft, der skal skabe ravage fremad for Gentofte. Vigtigst er det dog, at defensiven holder tæt.