Game center: Rødovre-Gentofte

Foto: Jan Korsgaard

Før kampen: For et genoprejst Gentofte-hold synes det at være en god chance for at fortsætte de gode takter fra Herlev-kampen i fredags, når det i eftermiddag gælder kampen i Rødovre Skøjte Arena.

Efter et hav af nederlag på stribe lykkedes det nemlig for Stars at vinde 5-1 over gæsterne fra Herlev, og træner Karsten Arvidsen kunne glæde sig over, at fem forskellige spillere kom på scoringslisten. Samtidig skaffede Gentofte sig en vis luft ned til holdene under stregen, og kan i eftermiddag spille mere eller mindre frit i jagten på den første sejr over Rødovre i sæsonen.

Mighty Bulls har været inde i en dårlig stime på det seneste, og heller ikke fredags i Frederikshavn var det helt godt, hvad Rødovre-mandskabet leverede.

– Jeg synes ikke, at vi spiller med samme intensitet, som vi gjorde, da vi spillede virkelig godt. Nu har vi haft tre kampe uden sejre. Alle hold har dårlige perioder, det handler bare om at komme så hurtigt som muligt ud af disse perioder gerne allerede på søndag, siger Nikolaj Zorko til Rødovre Lokal Nyt.

Rødovre Mighty Bulls kårer månedens spiller for november umiddelbart inden kampen går i gang, og med to imod, mens Rødovre spillede i overtal i fredags mod Frederikshavn, er der næppe tvivl om, at Jesper Duus har haft stemmen lidt højt oppe i kadence efter matchen i nord.

Hold øje med: Der er næppe tvivl om, at Teemu Seppänen bliver en vigtig mand for Gentofte i eftermiddag. Den lille finske målmand hører ubetinget til blandt ligaens bedste, og det er ham, der skal være på stikkerne i Rødovres traditionelle åbningspres. Hos Rødovre var målmandsspillet ikke alt for godt hos Frederik Jakobsen i fredags, og det skal også forbedres mod de skærpede Stars-forwards.

Holdene: Arvidsen havde Luis Blak Olsen tilbage på kamprapporten fredag, men stadig Kunyk, C. Nielsen og Rugholm ude mod Herlev. Hos Rødovre sad Marco Illemann ude i fredags mod Frederikshavn.