Game center: Rødovre-Frederikshavn

Foto: Jan Korsgaard

Før kampen: Der er indgroet jævnbyrdighed og masser af intensitet, når Rødovre og Frederikshavn tørner i den største “over bælterne”-rivalitet, der findes i dansk ishockey.

Og efter matcherne mandag og tirsdag kan optakten knapt sidde bedre: Rødovre var skarpe i comebacket mod Esbjerg og gik fra 1-3 til 5-3. Frederikshavn havde ikke de store problemer med at slå Herning 4-2 hjemme i Scanel Hockey Arena.

– Vi kæmper godt i øjeblikket – også selv om vi har nogle mindre gode perioder i kampen (mod Herning mandag). Vi skal blive bedre til at skyde mere på mål og samtidig få folk ind foran mål, så vi bliver mere farlige, siger Thomas Søndergaard til Kanal Frederikshavn.

Nordjyderne var skarpe i powerplay med to mål i første periode i overtal, og Rødovre var heller ikke helt dårlige i den disciplin mod Esbjerg. To ud af fire regulære scoringer blev sat i powerplay.

Holdene: Rødovre stillede med fire fulde kæder til den flotte comeback-kamp mod Esbjerg i tirsdag. Anders Schultz tilbage som syvende back.

Hold øje med: Nicklas Carlsen var knivskarp, da Esbjerg blev sænket tirsdag aften. Stærkt goalgetter-instinkt ved det afgørende mål. Hos Frederikshavnerne var Mathias Bau stærkt kørende i de første to periode, og han glæder sig med sikkerhed til gensynet med sin gamle hjemmebane i Rødovre.