Game center: Rødovre-Frederikshavn

Før kampen: Rødovre kæmper for at holde trit og forblive på den top fire-placering, som holdet stort set har haft patent på siden sæsonstarten. Men på det seneste er Mighty Bulls dumpet nedad i tabellen, og er nu helt nede på sjettepladsen – dog stadig med fuld kontakt til de foranliggende hold og med mulighed for avancement.

Men så skal spillet forbedres i forhold til den seneste hjemmekamp mod Esbjerg, hvor gæsterne kom til Rødovre og vandt 4-1. Træner Jesper Duus var ikke synderlig tilfreds med indsatsen og det kollektive arbejde, som jo er den absolutte force hos Mighty Bulls.

– Lige nu spiller vi ikke rigtig som et hold, der er alt for mange individuelle dagsordener, som gør, at vi ikke får resultatet med os. Så kan man sige, at havde vi scoret på flere af vores chancer, eller i powerplay, så havde tingene været anderledes. Men når vi ikke gør det, så synes jeg, der var for mange egne beslutninger i stedet for holdets, sagde han til Rødovre Lokal Nyt efter kampen.

Frederikshavn White Hawks kommer fra en fin oplevelse efter 6-2-sejren over Odense. Her kørte vendelboerne fuldstændig gæsterne ud af banen i det første kvarter, men mon ikke det i aften bliver et lidt mere afventende nordjysk hold, der kommer til match i Rødovre Skøjte Arena?

Holdene: Frederikshavn disponerede igen over Marcus Olsson fredag aften, men måtte til gengæld se Niklas Edman, Emil Birk og Sebastian Svendsen pausere. Rødovre-træner Duus havde Mattias Asperup og Mike Rådde ude, mens Emil Oliver Christensen var sendt til 1. divisionsholdet.

Hold øje med: Rødovres special teams fungerede ikke mod Esbjerg, så Jesper Duus har formentlig terpet den/de dele af spillet siden nederlaget mod vestjyderne fredag aften. Hos Frederikshavn var backen Tim Kunes forrygende, som han har været det hele sæson. Han er toer efter Odenses Joakim Nettelbladt i backernes pointregnskab.