Game center: Rødovre-Esbjerg

Foto: Jan Korsgaard

Før kampen: Esbjerg Energy har i aften mulighed for ”sjællandsk revanche” efter nederlaget på 1-2 mod Rungsted. I aften kommer Rødovre Mighty Bulls på besøg i Granly Hockey Arena, hvor

– Rødovre virker bestemt som et stærkt mandskab. De har i svenske Stefan Ridderwall en keeper med gode statistikker. De har i Jesper Duus en træner, der lærer spillerne og arbejder for god ishockey baseret på en stærk defensiv, siger Esbjerg-træner Mark Pederson i klubbens optaktsmeddelelse til kampen.

Og så har de ikke mindst en flok dygtige ishockeyspillere, med talentfuld unge spillere og rutinerede danskere med gode færdigheder og en god arbejdsmoral, så vi kan se frem til en sand fight, lyder det fra Pederson.

Rødovre bed virkelig godt fra sig tirsdag aften, hvor en 2-0-føring i Frederikshavn blev smidt over styr i de sidste minutter. Mon ikke Rødovre kommer lurende til Esbjerg og forsøger at slå til på kontra?

Holdene: Rødovre muligvis stadig uden den skadede Anders Schultz, mens Esbjerg ikke melder om skadesproblemer i truppen.

Hold øje med: Stefan Ridderwall var strålende i tirsdags i Frederikshavn, selv om han til sidst måtte lade sig passere. Hos Frederikshavn betegende Steffen Klarskov sin kollega, Tim Kunes, som en af de mest spændende backer i nyere tid i den danske liga.