Game center: Rødovre-Esbjerg

Foto: Jan Korsgaard

Før kampen: Slaget om tredjepladsen, skriver Rødovre Mighty Bulls’ hjemmeside før kampen, og har for et par dage siden meldt, at der er godt gang i billetsalget til arenaen før dagens kamp.

Det kan også sagtens blive et underholdende møde mellem de to traditionsklubber. På den ene side Rødovres skøjtestærke mandskab med fire fitte kæder, der kører på hele vejen.

På den anden side Energys lidt tungere mandskab med nordamerikanske imports, der måske er fysisk stærkere, men skal arbejde hårdt for at følge med Rødovres skøjteløb.

Men hold også øje med de unge og dygtige folk på begge hold, der har vist sig godt frem i landsholdspausen. U20-landsholdet var i Hviderusland, hvor både Jeppe Holmberg (Esbjerg) og Nikolaj Krag-Christensen (Rødovre) var blandt de markante spillere.

Første indbyrdes opgør i sæsonen var 2. oktober, hvor Esbjerg vandt 6-3 på hjemmebane. Begge hold kommer ud med et stærkt formbarometer.

Energy har ikke tabt i de seneste tre kampe, mens Rødovre lige før pausen slog Odense 5-4 og ligeledes formåede at spille op med SønderjyskE på hjemmebane.

Ekstraservice til tilskuere i aften er en række nye tv-skærme i foyeren, hvor man kan følge kampen, hvis ikke man lige er nået at komme på plads til kampstart.

Holdene: Der meldes ikke om skader i hverken Rødovre eller Esbjerg-lejren, så noget tyder på, at begge hold kan disponere over hele truppen.

Hold øje med: Jannik Karvinen spillede et par glimrende landskampe i Norge i weekenden, og han har formentlig god fart i sine altid elegante skøjter.