Game center: Odense-SønderjyskE

Foto: Jan Korsgaard

Før kampen: Det er to hold, der er ude på revanche, som mødes i aften i Bryggeriet Vestfyen Arena: Bulldogs fra Odense tabte i en højdramatisk kamp med 4-7 ude mod Esbjerg, mens gæsterne fra SønderjyskE måtte lide sæsonens første nederlag, 2-3 hjemme mod Rødovre. Det var dog først efter overtid, så ingen hold har altså endnu fået skovlen under de forsvarende inden for de første 60 minutter.

Bulldogs-træner Brad Gratton var naturligvis ikke tilfreds med defensiven, og målmand Tadeas Galansky skulle ikke have skylden for, at Esbjerg nærmest scorede efter behag, understreger træneren i dagens udgave af Fyens Stiftstidende.

– Det ser skidt ud, når der går syv mål ind. Men vi lod ham hænge til tørre, når vi lod spillere få frit skud. Han havde store redninger i kampen mod Esbjerg, og man kan ikke stoppe alting. Han fik 42 skud imod sig, påpeger Brad Gratton.

Det kneb med gejsten og evnen til at skøjte nok for et resultat hos SønderjyskE fredag aften, erklærede flere af spillerne, og Anders Overmark sagde til e-sporten.dk, at Joni Myllykoski var den eneste spiller, der kunne se sig selv i øjnene.

Der var furore i Vojens og SE Arena over den klokkeklare dommerfejl, der kostede muligheden for SønderjyskE for at spille fire mod tre i overtiden – i stedet fik sønderjyderne lov at spille fem mod fire – men også en erkendelse af, at spillet ikke havde været alt for godt. Derfor er det formentlig et topmotiveret hold, Dan Ceman sender på isen i aften.

Holdene: Bulldogs har Frederik Sørensen tilbage efter overstået karantæne, mens SønderjyskE stadig ikke har problemer med skader hos de faste spillere. Klubbens hjemmeside melder dog, at Daniel K. Hansen er tvivlsom i aften. Begge trænere har været ganske konservative med kædesammensætningen hidtil. Hvem ved, om det ændrer sig i aften? Måske Gratton føler trang til at ryste posen efter syv mål imod?

Hold øje med: Bulldogs’ tredjekæde bliver temmelig vigtig i aften. Fortsætter de hidtidige opstillinger, så bliver det Hardarson, Daugulis og Søren Pedersen, der skal holde øje med Scott Campbell og co. Campbell fik godt nok ikke nettet i den seneste kamp for SønderjyskE, men forinden havde han scoret i seks på stribe.