Game center: Odense-Rungsted

Før kampen: To hold, der sprudler af selvtillid efter fredagens kampe mødes i aften i tv-kampen i Bryggeriet Vestfyen Arena. Odense gav Gentofte en lussing på hjemmebane i fredags, mens Rungsted overraskende lykkedes med at bryde SønderjyskE’s sejrsrække. Nordsjællænderne vandt 3-0 i SE Arena efter en stærk og disciplineret indsats.

– Vi spillede en rigtigt god kamp både på backsiden, angrebssiden og målmandssiden. Det er en fin kamp for begge hold – en af de bedste kampe, vi har spillet i år. Vi vinder på at spille et godt struktureret styrespil og så er vi ved at have kæderne sat rigtigt sammen efter en del skader. Så vi synes selv, vi er på ret vej, sagde den ene mand i Rungsteds trænerduo, Per Holten Møller efter kampen ifølge Rungsteds hjemmeside.

Det er formentlig samme recept, Rungsted kommer med i aften i Odense. Der skal lukkes ned for fynboernes farlige folk, ikke mindst Dale Mitchell, der plejer at lave masser af ravage – på den ene eller anden måde – når Odense og Rungsted mødes.

Mitchell var stærkt kørende i kampen mod Gentofte, hvor også en mand som Søren Pedersen virkelig steppede op og spillede en god kamp med to scoringer.

Det var også tydeligt, at fynboerne havde arbejdet med større defensiv disciplin end tidligere på sæsonen. Fynboerne var bedre i backcheckingen end tidligere på sæsonen, og så lod Odense-spillerne sig ikke gå på af de udvisninger, der kom – tværtimod scorede Bulldogs en enkelt gang i undertal.

Kampen er i øvrigt en gentagelse af sæsonpremieren, som Bulldogs vandt 7-2. Det er de to holds hidtil eneste møde i turneringen.

Hold øje med: Joakim Nettelbladt fortsætter med at score point og den eller ganske defensivt orienterede svensker fremstår som Metal Ligaens mest pointscorende back. Hos Rungsted stod Michael Clemente en stærk kamp i SE Arena i fredags og vigtigt for Rungsted, at han fortsætter de gode takter.

Holdene: Rungsted tæt på fuldtallig, dog uden Drew Schiestel og den langtidsskadede Johan Anderssson. Odense mangler formentlig stadig John Armstrong. der også var ude i fredags.