Game center: Odense-Rungsted

Foto: Jan Korsgaard

Før kampen: Ishockey er en underlig sport. Odense kom til Rungsted med fire nederlag i fredags, mens Rungsted kom til kampen med fire sejre under vesten.

På den baggrund var Odenses sejr helt og aldeles ulogisk, men ikke desto mindre understregede Bulldogs-triumfen den enorme jævnbyrdighed, der hersker overalt i Metal Ligaen for øjeblikket. Herligt.

Vi spillede med bedre disciplin, og dommerne lod begge hold spille. I stedet for at fløjte hele tiden lod de spillet flyde, siger Odense-træner Brad Gratton til Fyens Stiftstidende om fredagens kamp, som fynboerne vandt 5-2.

– De vil være sultne efter point, men det vil vi også. Vi vil bruge kampen som en trædesten til det videre forløb op mod slutspillet. Vi spillede en solid kamp, og alle spillede godt, tilføjer den canadiske træner, der gennem hele sæsonen har set sit hold med kraftige udsving – både i præstationer og resultater.

Rungsted havde – ikke mindst i begyndelsen af anden periode – store chancer for flere scoringen i fredagens kamp, og faldt dermed for manglende effektivitet. Den skal Rungsted finde i eftermiddag, hvor vi formentlig får en helt åben kamp, som senest de to hold mødtes på Fyn. Her endte det 5-4 til Bulldogs efter en svært underholdende kamp, hvor det konstant bølgede frem og tilbage.

Hold øje med: Rasmus Lyø gør et godt job i Odenses backlinje i al stilfærdighed og leverede to assister fredag aften. Hos Rungsted ser det ud til, at en mand som Ossi Saarinen stille og roligt finder frem til slutspilsformen. To assister i den omvendte kamp og måske en hovedrolle i eftermiddag.

Holdene: Odense igen i fuld vigør, mens Rungsted fredag var uden Røndbjerg, Anderssson og Joachim Holten Møller. Også Nikolai Gade sad udenfor.