Game center: Odense-Herlev

Før kampen: Det er fjerde gang, de to hold mødes i en betydende kamp i sæsonen. De tre foregående opgør er alle vundet af Odense Bulldogs,  der faktisk i alle kampe er trukket fra i slutfasen. Senest også i fredags i Herlev, hvor fynboerne lukkede kampen med tre hurtige mål indenfor de sidste minutter.

Der synes pt. lige at være en lidt stærkere top og bredde hos Bulldogs end hos Eagles, men Herlev “plejer” altså at være med til det sidste, så Linus Fagemos mandskab skal på ingen måde opgive inden kampen i aften.

Og så er der også det faktum, at Eagles snart SKAL have point, hvis ikke forstadskøbenhavnerne skal på omgangshøjde og ikke kobles alt for langt fra omkring stregen.

Det er aldrig morsomt at skulle jage og være under pointtvang i hele sæsonen. Eagles har prøvet det så sent som i fjor.

Bulldogs sætter stadig sin lid til de stærke imports, der scorer mål på samlebånd og leverer varen for lønnen. Topudlændingene kan Odense ikke klage over i denne sæson.

Hos Herlev sætter man naturligvis sin lid til, at Antti Hölli begynder at producere med en kamp i benene, ligesom Conny Strömberg naturligvis også forventes at plukke flere point, efterhånden som formen er kommet.

Holdene: Herlev håber naturligvis at flere backer bliver klar, men ellers er der ikke meldt om nye skader i truppen. Odense savnede Simon Grønvaldt fredag aften. Er han tilbage?

Hold øje med: Alexander B. Jensen fik ligeledes debut – som Antti Hölli – i fredags i Herlev. Kan han gøre en forskel? Hos Bulldogs gjorde unge Oliver Larsen det rigtig fint i Grønvaldts fravær. Den unge fyr ser talentfuld ud.