Game center: Odense-Gentofte

Før kampen: Det er ikke længe siden, de to hold senest tørnede sammen, og her var der mere eller mindre klasseforskel. Efter at Gentofte to gange bragte sig foran, tog Odense over og gik fra 1-2 til en stensikker 7-2-sejr, der sagtens kunne have større. Vi er kun en uges tid og lidt til tilbage.

Bulldogs halter dog en del for øjeblikket, og dobbeltkampene mod Rungsted viste et hold, der stadig er noget sårbare i en del facetter af spillet. Defensiven havde problemer tirsdag, mens det fredag var et par dumme udvisninger i slutfasen, der kostede muligheden for at komme tilbage efter Rungsteds 2-1-scoring.

Omvendt fungerede powerplayspillet fremragende mandag aften, hvor fynboerne scorede tre gange i overtal, og da Gentofte var på besøg senest scorede Bulldogs ligeledes tre ud af syv mål i powerplay.

Så det er også et aspekt, Gentofte skal huske. Disciplinen er vigtig, hvis Stars skal have en chance i Bryggeriet Vestfyen Arena, og Karsten Arvidsens mandskab er for øjeblikket nede i den første downperiode siden de tre nederlag i sæsonåbningen.

Det er blot blevet til et point i de sidste fire kampe for Stars, der også har lukket hele 17 mål ind i de sidste tre kampe. Den slags koster point.

Hold øje med: Fynboernes målmand Tad Galansky stod en forrygende kamp i Rungsted og har leveret mange gode redninger på det seneste. Fortsætter han i dag? Også vigtig kamp for Gentofte-målmand Teemu Seppänen, der skal vende trenden efter at have lukket mange mål ind på det seneste.

Holdene: Odense stillede uden John Armstrong og Sean Wiles i Rungsted fredag og i hvert fald førstnævnte er nok ude i eftermiddag. Det koster for Gentofte for øjeblikket med Luis Blak Olsen og Cody Kunyk ude – og et hårdt program i benene.