Game center: Odense-Esbjerg

Foto: Jan Korsgaard

Før kampen: Da Odense Bulldogs og Esbjerg Energy senest tørnede sammen, fik fynboerne ørerne i maskinen. Esbjerg vandt med hele 9-0, og den plet vil Bulldogs-spillerne meget gerne vaske af i aften på hjemmebane, siger Søren Pedersen til Fyens Stiftstidende før kampen i aften.

– Vi har haft det lidt svært med Esbjerg. Vi har ikke helt været gearet til den måde, de spiller hockey på. De kommer med god fart, og det kræver stor disciplin at spille mod Esbjerg, lyder det.

Med Hernings sejr over Rungsted mandag aften er kampen om fjerdepladsen intensiveret, og Esbjerg er foran såmænd ikke længere væk end, at vestjyderne også sagtens kan drages ind i kampen om den yderst vigtige placering.

Så på alle måder er kampen i aften yderst vigtig. Esbjerg har haft tjek over Odense i denne sæson, og har også fire kvartfinalesejre i banken fra sidste sæson.

Det har ikke udviklet sig til et psykologisk problem. De har gode spillere og kommer i højt tempo, men vi kan spille med dem og slå dem, siger Søren Pedersen til Fyens Stiftstidende.

Esbjerg kommer med to nylige nederlag mod SønderjyskE, men får markant forstærkning med tre U20-landsholdsspillere. Søren Nielsen, Anders Krogsgaard og Jeppe Holmberg er spillere, der virkelig kan mærkes i den vestjyske trup.

Spændende om Energy-træner Mark Pederson foretrækker Frazee eller Henriksen i buret.

Hold øje med: Matthew Pistilli var skarp i kampene før nytår for Esbjerg, mens fynboernes Sean Wiles virkelig også var en katalysator i Bulldogs-angrebet.

Holdene: Kunne Bulldogs tænkes at hive John Armstrong ind på holdet? Han var den eneste skadede spiller før nytår. Hos Esbjerg er der spørgsmålstegn ved Nicholas B. Jensen og Esben Nielsen.