Game center: Odense-Aalborg

Før kampen: Hvis Odense Bulldogs ikke er på stikkerne i aften, så får fynboerne klø af Aalborg Pirates. Sådan trækker fynboernes back, Martin Larsen linjerne op i Fyens Stiftstidende inden aftenens kamp mellem de to hold, der spilles i Bryggeriet Vestfyen Arena. Direkte på TV2 Sport i øvrigt.

Både Odense (4-1 over Gentofte) og Aalborg (4-3 over Rødovre) kommer med succesoplevelser i bagagen, og spørgsmålet er altså, hvem der har de bedste ben og skarpeste hoveder i aften, hvor træthed formentlig bliver et emne, de to hold kommer til at deale med, som kampen skrider frem.

Om kampen i går mod Gentofte sagde Odenses Martin Larsen ligeledes til Fyens Stiftstidende:

– Vi arbejder os ind i kampen og ofrer os så meget, vi kan. Vi scorer mål, så vi får kampen lukket ned. Vi skal minimere udvisningerne. Jo færre udvisninger, jo større chance er der for at vinde kampene, når vi kommer til slutspillet, lød det fra den unge Odense-back, der spiller en større og større rolle i den fynske defensiv.

Aalborgenserne fik en tiltrængt og lidt overraskende succesoplevelse efter kæmpenederlaget i Frederikshavn fredag aften. Det blev afløst af en flot 4-3-sejr over Rødovre, hvor justeringer i kæderne gav ny luft til det unge Pirates-mandskab.

Det betød, at Jeppe Jul Korsgaard var rykket op til Nicolai Meyer og Christopher Frederiksen i førstekæden, mens svenske Olle Liss spillede sammen med Niklas Svensson og Oliver Anker Christensen i en nykonstrueret andenkæde. Det gav måske Pirates et lidt bredere fundament. Om det holder, ser vi i aften.

Holdene: Magnus Leth Nielsen, Kristian Kodal, Anders Thode og Lasse Jul Korsgaard var alle ude for aalborgenserne i går, og ingen bliver vel klar på et halvt døgn. Det samme gælder formentlig for John Armstrong og Sean Wiles hos Odense.

Hold øje med: Stor kamp af Jeppe Jul Korsgaard søndag eftermiddag i Gigantium. En ung spiller som ham bør have kræfterne til at kunne fortsætte. Fynboerne havde målmand Tad Galansky som bedste mand mod Gentofte. Tjekken tager mange af de svære pucke, men har måske omvendt tendens til at lade lidt lette chancer gå ind. Lige nu er han dog inde i en god periode.