Game center: Herning-Rungsted

Foto: Jan Korsgaard

Før kampen: Fem point var, hvad Herning fik ud af de seneste to kampe mod Aalborg, men spillet – i hvert fald i “returkampen” var ikke frygtelig prangende.

Herning-spillerne cirkler og cirkler – uden at det for alvor synes at blive farligt – i angrebet, så mon ikke aggressivitet inde foran målet, er det som Blue Fox-træner Mario Simioni har terpet og arbejdet med i den seneste uge. Tilført til truppen er også Steffen Frank, der altså kommer fra et ophold i DEL2 og Lausitzer Füchse.

Dansk rutine og lederskab er det, man håber på at finde i Herning med signingen af den forsvarende danske mester fra SønderjyskE, der naturligvis genforenes med sin gamle læremester fra Vojens, Mario Simioni.

– Jeg har en rigtig god fornemmelse med at vælge Herning. Jeg kender jo Mario fra mange år i SønderjyskE. Jeg har også snakket en del med Lasse Sandgaard, og jeg har en rigtig god fornemmelse. Jeg glæder mig til at komme til at spille kampe igen. Jeg mangler nok lidt kampform, men jeg håber, at jeg hurtigt kan bidrage med mål og masser af fart, siger Steffen Frank.

Rungsted har været en sørgelig historie på det seneste. Intet glider helt for det nordsjællandske mandskab, der har virket noget uinspireret på det seneste. Det skal retfærdigvis siges, at Rungsted også har været ramt af skader på centrale spillere, men alligevel. Et point i de seneste fire kampe er ikke helt godkendt.

Om ikke andet kan gæsterne i aften glæde sig over, at det seneste hold, det lykkedes at besejre, var aftenens modstander fra Herning.

Holdene: Medmindre Herning er røget ind i skader i ugens træning, er holdet intakt. Naturligvis spændende, hvor og hvordan Steffen Frank sættes ind. Rungsted havde Daniel Nielsen, Joachim Holten Møller og Andersson ude mod Frederikshavn fredag. Er en eller flere blevet klar?

Hold øje med: Antti Kangasniemi spillede efter sigende fornuftigt mod Frederikshavn. Nu er han klar igen og kender holdkammeraterne lidt bedre. Hjælper det Rungsted? Blue Fox: Opmærksomheden samler sig naturligvis hos Steffen Frank. Hvad kan han drive det til på dansk is?