Game center: Herning-Rungsted

Før kampen: Både Herning og Rungsted kom ud med sejr og nederlag i deres respektive nytårskampe. Midtjyderne gik stærkt svækkede ind til begge kampe mod Aalborg med en skadesliste så lang, at det må bekymre noget før den vigtige Continental Cup-finale i den kommende weekend.

I første omgang er der tvivl om målmandsposten, for både Lubos Pisar og Simon Nielsen var skadet i Aalborg op til nytår, og det gav altså chancen til Mathias Andersen, eftersom tredjemand Mathias Seldrup stod for U20-landsholdet i Finland.

Andersen stod upåklageligt, men mon ikke Seldrup som minimum er hentet hjem for at komme til undsætning – hvis altså hverken Pisar eller Nielsen er blevet klar.

Martin Sagat udgik i kampen i Aalborg med noget, der lignede en hjernerystelse, i forvejen er Bjørn Uldall ude – også med samme symptom. Tomas Sinisalo udgik også i Aalborg med det som i Herning Folkeblad blev kaldt “en mindre skade” og så var Kristoffer Lauridsen og Mathias Mølgaard altså også ude i det nordjyske.

Der skulle dog være en god chance for, at de to sidstnævnte spiller i aften, og Mario Simioni kan også glæde sig over, at Kasper Degn var tilbage på isen mod Pirates.

Rungsted delte dobbeltopgøret mod Rødovre omkring nytår og spillede rigtig solidt i halvdelen af hjemmekampen, der afsluttede miniserien.

Sebastian Feuk var igen stærkt kørende på hjemmebane, og Rungsted har efter sigende fløjet sine tre U20’ere hjem fra Finland, det giver et ordentlig skud bredde – og også top i form af Jonas Røndbjerg, der har været en af holdets bedste i sæsonen, trods sin unge alder.

Men alt i alt meget åbent omkring holdopstillingerne på begge hold. TV2 SPORT sender live i aften, kampstart 20:30, og Herning Blue Fox byder ind med gratis adgang til kampen, hvis man har mulighed for at komme af sted.

Holdene: Se ovenfor omkring Herning. Rungsted manglede – ud over Boysen, Røndbjerg og Nicolai Weichel – kun Johan Andersson til kampen mod Rødovre lige før nytår.

Hold øje med: Uanset målmandskonstellationen på de to hold bliver det vældig spændende at følge den duel. Der er rekordmange navne i spil til posterne mellem stængerne.