Game center: Herning-Rødovre

Foto: Jan Korsgaard

Før kampen: Herning og Rødovre kom rigtig godt ud af fredagens matcher. Midtjyderne kørte en stille, rolig og disciplineret sejr hjem i Odense, og fik endda scoret hele fem gange, hvilket bestemt ikke har hørt til hverdagen hos Mario Simionis mandskab i indeværende sæson.

Blue Fox fik lejlighed til at træne masser af powerplay på grund af et hav af Odense-udvisninger i anden periode, og selv om midtjyderne scorede to gange, var der stadig masser af ting at justere og forbedre i det vigtige spilelement.

Rødovre leverede en regulær lynstart i fredagens hjemmekamp mod Frederikshavn. Vestegnens sønner førte 3-0 efter 10 minutter, og fik George Sørensen skudt så meget i sænk, at han lod sig udskifte. Alligevel var der ikke helt tilfredshed i Mighty Bulls-lejren, for frederikshavnerne kom tilbage og erobrede et enkelt point i den ordinære spilletid – inden Andrey Chistyakov og Frederik Jakobsen afgjorde i fællesskab i straffeslag.

Jakobsen var inde på grund af en skade til Stefan Ridderwall, der måtte udgå skadet, og svenskeren er stærkt tvivlsom til eftermiddagens kamp.

Der er gratis adgang til kampen på Kvik Hockey Arena, og dermed ligger en sæsonrekord måske og venter.

Holdene: Det er ganske muligt, at Frederik Jakobsen får pladsen som startende målmand i eftermiddag. Stefan Ridderwall udgik med en skade. Hos Herning var Jordan George ude fredag aften i Odense – for anden kamp på stribe, og han står som tvivlsom til aftenens kamp.

Hold øje med: I al ubemærkethed har Kyle Essery spillet nogle gode kampe på det seneste for Blue Fox. I Odense var han manden bag et par fine aktioner, der førte til mål. Hos Rødovre synes tvillingerne Højbjerg at finde en vis topform her efter landsholdspausen, og de passer perfekt ind i Mighty Bulls-stilen med deres offensive spillestil og store arbejdsiver.