Game center: Herning-Odense

Før kampen: Det har været nøjagtig så tæt som ventet mellem Odense og Herning i de to første kampe, men fynboerne skal naturligvis stadig stjæle en udesejr for at finde fordelen i serien. Kan Odense gøre det i aften i Herning? Konceptet med at spille fysisk og forstyrre Herning-spillerne tidligt, bliver i hvert fald taget med til Midtjylland, betonede Mathias Thinnesen over for FACEOFF i går.

Træner Brad Gratton er på samme hammel i dagens udgave af Fyens Stiftstidende:

Vi spillede en god disciplineret kamp (søndag), selv om vi fik de fire udvisninger i første periode. Vi havde et godt boxplay, og vi spillede en kontrolleret kamp med god energi, siger han.

– Mange roser Hernings defensiv, men siden vi vandt pokalfinalen, har vi også spillet god forsvarshockey. Spillerne spiller koncentreret, og det er stærkt, når en spiller som Mike Daugulis kaster sig og blokerer pucken. Søren Pedersen gør det godt i det defensive arbejde, tilføjer Gratton.

Odense var langt det mest målfarlige hold søndag, og selv om det var negativt for Odense ikke at få scoret i powerplay, så kan Odense-træneren glæde sig over, at han har den dimension at håbe på i aften. Bulldogs-powerplayet er på papiret frygtindgydende, når Nettelbladt og de fire nordamerikanere trækker op til skud.

Træner Mario Simioni hos Herning var småirriteret efter søndagens kamp, hvor han kunne se en kamp, hvor hans hold knapt skabte en åben målchance.

. Jeg glæder mig over, at vi igen spillede godt undertalsspil, men ellers savnede jeg noget vilje. I overtalsspillet var vi for dovne, og i det hele taget skal vi arbejde meget hårdere, sagde han til Herning Folkeblad efter søndagens kamp.

Holdene: Virkelig spændende, hvem Mario Simioni sætter i mål. Pisar kom ind godt halvvejs i kampen og så rigtig godt ud, men Simon Nielsen har omvendt været bundsolid i hele 2016, og har vel været førstemålmand. Ellers mangler Herning Uldall, Sinisalo og Mathias Mortensen, mens Odense stadig kører rundt uden skader på hverken nøgle- eller marginalspillere.

Hold øje med: Sean Wiles havde ikke sin bedste kamp søndag og skøjtede flere gange lidt småirriteret ud i boksen. Tager han revanche i aften? Og kommer Herning-spillerne mere direkte på mål? Sidstnævnte er et af de helt store spørgsmål inden kampen.