Game center: Herning-Gentofte

Foto: Jan Korsgaard

Før kampen: Herning kommer fra et 0-2-nederlag i Rungsted, mens Gentofte hjemme tabte 1-2 til Aalborg Pirates tirsdag aften. Så begge hold har noget at revanchere inden aftenens kamp på Kvik Hockey Arena, hvor Herning kæmper for at komme med i kampen om fjerdepladsen, mens Gentofte slider for at holde konkurrenterne i bunden væk.

Problemet for Gentofte har været manglende skarphed foran mål, og tirsdag mod Aalborg blev det altså kun til en enkelt kasse mod et Aalborg-mandskab, der stod stærkt i defensiven.

Herning Blue Fox fik heller ikke det ventede ud af kampen i Rungsted, hvor en dårlig første periode kom til at koste. Kun i midtperioden fik midtjyderne forceret spillet – men altså uden at få scoret.

– Vi kom stærkt ud til anden periode og fik spillet noget af det hockey, vi gerne vil. Det blev til mange flere afslutninger og pucke på mål, så vi fik sat dem under pres, men vi manglede stadig lige det sidste i at score, sagde Mario Simioni til Herning Folkeblad efter kampen.

Blue Fox havde i øvrigt den svenske back Elias Granath med, som gjorde en fornuftig figur. I aften skal han for første gang vise sig frem for sit hjemmepublikum.

Hold øje med: Francis Verreault-Paul kom godt fra start i kampen mod Esbjerg med to mål, men fik altså ikke scoret tirsdag. Måske i aften igen? Hos Herning skal målscorertyperne også i gang igen. Måske Jordan George?

Holdene: Gentofte var uden Rugholm, Terminesi, Mads Linke og Christopher Nielsen i tirsdags, mens Herning ifølge klubbens hjemmeside i aften kun manglede Bjørn Uldall og unge Daniel Nielsen, der er med U20erne til VM.