Game center: Herlev-SønderjyskE

Før kampen: SønderjyskE kommer med stor revanchelyst til kampen mod Herlev efter 0-3-nederlaget fredag aften mod Rungsted, som var det første i ordinær spilletid i 17 kampe i sæsonen. Træner Dan Ceman var bestemt ikke tilfreds med, hvad han så i fredags og maner samtidig til respekt omkring Herlev – gæsterne er Metal Ligaens bundprop.

– Det kunne være rart med dobbeltkampe mod Rungsted i stedet, så vi kunne revanchere nederlaget, men nu må det gå ud over Herlev i stedet, siger han til klubbens hjemmeside.

– Vi har haft et par gode træningsenheder, og der er lavet lidt om på kæderne. Det bliver dog ikke nogen let opgave mod Herlev, som er blevet bedre som sæsonen er skredet frem. De stod rigtig godt i defensiven mod Esbjerg, lyder det fra SønderjyskE-træneren.

Aftenens hjemmehold fra Herlev har temmelig desperat brug for point. Vi hiver klichéen frem med, at Herlev ganske enkelt er tvunget til at tage point, hvis ikke holdet skal hægtes af i kampen om den sidste slutspilsplads.

Faktum er, at holdene ovenfor stregen fortsætter med at tage point jævnligt, og hvis ikke der snart sker noget under stregen, er både Eagles og Aalborg Pirates isoleret i bunden.

Den første indbyrdes kamp i sæsonen indikerede dog, at Herlev kan danse med SønderjyskE. Dengang blev det til et smalt nederlag på 0-1. Det var i sæsonpremieren.

Defensiven først hos Herlev, der skal søge at holde tæt bagved, og så er det altså en kæde som Ankjær/Strömberg/Hölli, der skal score de nødvendige kasser og give selvtilliden tilbage til det hårdt ramte Herlev-hold.

Holdene: Herlev var for første gang længe fuldtallig (minus Adrian Saxrud) til kampen mod Esbjerg for nylig, og der blev ikke meldt om skader efter kampen. SønderjyskE melder heller ikke om skader i truppen.

Hold øje med: Thomas Spelling plejer at sprudle, men blev lukket effektivt ned fredag aften mod Rungsted. Mon ikke den elegante angriber er tørstig efter revanche? Hos Herlev stod Aaro Peltonen en god kamp fredag aften, og det skal han så absolut gøre igen, hvis Eagles skal have en chance for point.