Game center: Herlev-Rungsted

Foto: Jan Korsgaard

Før kampen: Rungsted er et hold, der ikke helt er til at læse for øjeblikket – som så mange andre hold i Metal Ligaen, i øvrigt. Først en elendig weekend og to nederlag mod Odense, derefter en brandkamp hjemme mod SønderjyskE. Måske fordi man lige fik et ekstra tilsæt i form af Tuomas Santavuori, der leverede point såmænd, i sin første hjemmekamp.

I aften går turen til Herlev og med den nylige 5-0-sejr i de to klubbers indbyrdes opgør, står Rungsted som storfavorit i aften mod det decimerede Eagles-hold – også selv om Herlev har hjemmebane i aften, og der er fest og ballade før kampen med liveband og hvad der nu hører til en god fredagskamp.

Rungsteds nye finne kom ind i kæden med Morten Green og Ossi Saarinen, og det i sekund Holten Møllers og Ellers tropper bliver fuldtallige, kommer de til at være ganske giftige for ethvert hold i et kommende slutspil.

Det er fremtidsmusik lige, i aften vil Herlev Eagles-spillerne formentlig gøre alt for at drille nordsjællænderne, for mange Herlev-spillere kæmper for kontrakter for næste sæson – og naturligvis også en ærefuld afslutning for det, der efterhånden må betegnes som en ret kaotisk sæson.

Hold øje med: Tuomas Muhonen strider alene som import i Herlevs angreb. Kan han gøre noget frækt i aften? Hos gæsterne leverede Antti Kangasniemi hattrick i tirsdags. Brandvarm finne.

Holdene: Herlev stillede uden Antti Hölli for første gang søndag mod SønderjyskE og finnen var heller ikke med mod Esbjerg tirsdag og fortsætter naturligvis hos de danske mestre. Det gav muligheden i to kampe til unge folk som Victor Reese og Anton Ørsted, der begge kommer fra Herlevs egen ungdom. Førstnævnte til sine to første Metal Liga-kampe, sidstnævnte har 20 gange været på rapporten i indeværende sæson. Rungsteds sejr over SønderjyskE var uden Joachim Holten Møller, Johan Andersson, Nikolai Gade  og Jonas Røndbjerg.